MALDIVI

Maldivi – na preko 1.200 ostrva snovi o dugim, belim, peščanim i palmama pokrivenim plažama postaju stvarnost. Voda je tako bistra da direktno iz vaše sobe možete videti jata ribica koje plivaju oko vas. Ova egzotična destinacija jedna je od ubedljivo najpopularnijih kada je medeni mesec u pitanju.

Male je glavni grad Maldiva gde se nalazi širok izbor od čak 88 luksuznih hotela. Opustite se u ovom raju za oči i dušu. Ljubiteljima ronjenja značiće informacija da su Maldivi jedna od najboljih destinacija za istraživanje podvodnog sveta. Prosečna temperatura vode je 27˚C . Zaronite u Indijski okean i istražite neke od najlepših vrsta morskog sveta. 

Sa besprekornim belim peščanim plažama, kristalno čistom azurnom vodom i mnoštvom raznolikog morskog života za ronioce, Maldivi se već dugo smatraju jednim od najidiličnijih mesta na svetu.

Skup koralnih ostrva u Indijskom okeanu, Maldivima pruža prirodnu lepotu, ekološki zanimljiv kraj i istorijsku kulturu u okruženju čistog mira.

  • Ronite na Fushifaru Thila, grebenu mekanih korala koji je bogat morskim  svetom – kornjača, ajkula, barakuda, manta raža ali i mnogim malim ribama
  • Posetite užurbanu maldivsku lokalnu pijacu u Maleu koja nudi sve vrste robe i suvenira sa susednih atola poput bisera i kože gmizavaca koju ćete čuvati kao uspomenu na putovanje.
  • Iskusite staro arheološko nalazište, Isdhoo, jedno od pustih ostrva atola Laamu.
  • Uživajte u plovidbi jedrenjakom, vožnji kajakom, jedrenju na dasci i drugim vodenim sportovima na ostrvu Machchafushi ili jednostavno uživajte  u plivanju.
  • Pogledajte istorijske džamije Malea uključujući i kamene skulpture i drvene rezbarije iz 17. veka na Hukuru Miskiiy ili džamiju ‘Old Friday’, najstarijoj u zemlji.

MALDIVI

Maldivi nude letovanje i raskošan odmor u luksuznim hotelima sa prvoklasnom uslugom i pogledom

MALDIVI

Maldivi nude letovanje i raskošan odmor u luksuznim hotelima sa prvoklasnom uslugom i pogledom