SANTORINI PONUDA

– SANTORINI PONUDA ZA LETO –

Direktan dnevni čarter let iz Beograda

AVIO PREVOZ + TRANSFER + SMEŠTAJ (PAKET ARANŽMAN)

Santorini je ostrvo gde je priroda stvorila čistu umetnost. Ostrvo malo po površini, ali nadaleko čuveno po
Zapadna strana ostrva, ona koja je okrenuta prema vulkanu, je stenovita i strma i naziva se Kaldera.
Stanovnici Santorinija se pretežno bave turizmom, ali i uzgajanjem specifične vrste vinove loze, od
koje se dobija izuzetno vino nychteri, kao i vrste paradajza, veoma malog ali neverovatno ukusnog.
Zbog svoje popularnosti, gostoprimljivosti i sadržaja Santorini je ostrvo koje poslednjih godina
opseda veliki broj poznatih ličnosti iz celog sveta.
***FORTUNA PROGRAM***
svojoj lepoti. Svojom vulkanskom aktivnošću, snaga prirode je iz dubine Egejskog mora uspela da
uzdigne biser među ostrvima – ostrvo Santorini. Pre oko 3500 godina, ogramna vulkanska erupcija
ostavila je traga kada je centralni deo ostrva pao u dubine mora i ostavio na površini 300m visoke
litice koje su nešto kasnije ukrašene prelepim crkvama i kućama izgrađenim u veoma
prepoznatljivom stilu.
Santorini pripada ostrvskoj grupi Kiklada. Obuhvata teritoriju od oko 96 km2, dužina obale je 69 km.

Program putovanja:

 

1. dan Beograd – Santorini: Turistički aranžman započinje 2 sata pre ZVANIČNO OBJAVLJENOG VREMENA poletanja aviona sastankom kod šaltera na aerodromu Nikola Tesla i preuzimanjem putne dokumentacije od predstavnika agencije.

Putnik pristupa šalteru za predaju prtljaga, šalteru za pasošku kontrolu. Od momenta predaje prtljaga do momenta sletanja, brigu o putniku preuzima služba aerodroma i kabinsko osoblje. Čarter let. Po sletanju, sledi pasoška kontrola, preuzimanje predatog prtljaga i transfer do hotela po rasporedu u hotele gde gosti borave. Smeštaj u sobe (soba je rezervisana od 16h a moze biti i ranije u slučaju raspolozivosti), noćenje. (Transfer do smeštaja će se obaviti najbliže moguće, može se obaviti autobusom, mini busom, taksijem ili drugim vozilom, kao i kombinacijom više vrsta prevoza a uzavisnosti od udaljenosti i razudjenosti izabranog smeštaja. Moguć je prevoz prtljaga drugim vozilom. Raspored soba odredjuje isključivo recepcija.

 

2. – predposlenji dan – Santorini: Slobodni dani za individualna razgledanja, posete i odmor. Mogućnost organizovanja fakultativnih izleta (min za realizaciju je 20 osoba), noćenje sa uslugama navedenim u cenovniku.

 

Poslednji dan Santorini – Beograd: Napuštanje soba do 12h, slobodno vreme do transfera na aerodrom, čekiranje i pasoška kontrola. Direktan čarter let do Beograda sa medjusletanjem na Karpatos. Dolazak u Beograd. Završetak usluge.

 

Popust za decu se odnosi samo kada su u pratnji dve odrasle ili punoplative osobe. Deca do 2 godine nemaju svoje sedište u avionu, niti ležaj u hotelu. Krevetac za bebe se plaća i uzima po ličnom zahtevu, a u nekim hotelima može biti besplatno. Putnik je u obavezi da najavi krevetac prilikom sklapanja ugovora

PROMO SOBA – Ograničeni broj standardnih soba po reklamnoj tarifi. NA ili SC,RR – Najam,bez ishrane; ND ili BB – Noćenje sa kontinentalnimn doručkom ; PP iliHB – polupansion (2 obroka, obično doručak/večera, piće nije uračunato u cenu); AI – Sve uključeno (u zavisnosti od specifikacije hotela: doručak, ručak, večera, užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića, kafa, čaj..

1/2 soba – Standardna dvokrevetna soba; Superior soba/de lux soba/executive – soba koja se po nekim svojstvima razlikuje od standardne sobe (pogledu, kvadraturi, novijem namestaju, opremljenosti ili renoviranosti); Family soba/Suite/Junior suite – sobe veće kvadrature od standardne da bi mogle da prime više osoba. Obično su kreveti za dodatne osobe pomoćni ležajevi i razlikuju se od prva dva kreveta ili bračnog ležaja; Singl soba – jednokrevetna soba;

Studio – jedna prostorija u kojoj se nalazi spavaći deo i kuhinja; Apartman – 2 prostorije pri čemu je spavaći deo odvojen od kuhinje; 2 bedroom apartman – 2 sobni apartman, sastoji se iz 2 spavaće sobe i kuhinje sa trpezarijom;

Masionette – smeštajna jedinica na dva nivoa, obično se soba nalazi na galeriji (spratu), a kuhinja u donjem delu pri čemu su povezani stepenicama te obično imaju niži / kosi plafon; Bungalow – poseban deo hotela van glavne zgrade. Moguće kao male zgrade ili kompleks zgrada sa izdvojenim smeštajnim jedinicama;Pax– Osoba, ADL– odrasla osoba; Dete –osoba do navedene starosne dobi kao dodatna osoba u dvokrevetnoj; INF– dete do 2 godine starosti; III ili IV osoba-dodatne osobe u dvokrevetnoj sobi a starije od kategorije definisane za dete; SV – soba sa pogledom na more, SSV– soba sa bočnim delimičnim pogledom na more, SF- soba okrenuta direktno ka moru (sea front); RV– pogled na more se nazire usled mogućeg rastinja, drugih zgrada i sl; GV– pogled na bastu, PV-pogled na bazen, MV ili BV –pogled na pozadinu hotelskog kompleksa ili baštu, Annex – dodatna zgrada, pored glavne zgrade; A/C, klima – klima uredjaj; Free-besplatno;WiFi-bežična internet konekcija (nije obavezno besplatna, ovim se precizira njeno postojanje),

VREME POLETANJA AVIONA I DOLASKA NA AERODROM BEOGRAD: Očekivano vreme poletanja aviona za Santorini je u poslepodnevnim satima. Putnu dokumentaciju sa vaučerima, fiskalnim računima, kontaktima predstavnika ili adresom hotela uručićemo Vam 2 sata pre najavljenog vremena poletanja aviona aerodromu Nikola Tesla. Kontakt telefon osobe koja prati grupu na aerodromu je 065-505-9088. Telefon je aktivan tek 2 sata pre zvaničnog objavljenog vremena poletanja. Za sve informacije pre toga pozovite svoje uplatno mesto.

Obaveza je putnika da dostavi tačan broj mobilnog telefona, kako bismo bili u mogućnosti da Vas obavestimo putem SMS poruke o tačnom vremenu leta, odnosno sastanku putnika. Obaveštenje putem SMS-a i e-maila Vam dostavljamo najkasnije 24h pred put. Ukoliko iz bilo kog razloga niste dobili informaciju o tačnom vremenu poletanja aviona iz Beograda, obavezno kontaktirati agenciju. Avio prevoznik je AVIOLET (Air Serbia). Putnici će u avionu biti posluženi sendvičima, vodom i keksom. Kafa i sokovi uz doplatu. Po putniku je dozvoljeno nošenje 1 komada prtljaga do 23kg težine kao i 1 komad ručnog prtljaga do 8kgkoji odgovara standardu AIR SERBIA 40 x20 x 55cm. Napominjemo da se svaki dodatni kilogram naplaćuje po važećoj tarifi avio prevoznika u momentu putovanja a koja je podložna promeni (6€ po kilogramu u sezoni 2017-informativno).

 

Let Beograd – Santorini traje oko 1h i 45 min. Let Santorini – Karpatos oko 35 min, Let Karpatos – Beograd oko 1h 55min.

 

Od momenta predaje prtljaga, brigu o putnicima preuzima služba aerodroma i avio kompanije a gost je dužan ponašati se po dobijenim instrukcijama. U slučaju kašnjenja aviona (a što je moguća pojava u čarter saobraćaju na koju Agencija nema uticaja i koja zavisi od stanja na aerodromima u Beogradu, destinaciji putovanja i drugim faktorima vezanim za plan leta kroz druge zemlje), putnik će sve zvanične informacije o novom vremenu polaska dobiti isključivo od službe Aerodroma. Poslednjeg dana boravka na destinaciji, moguće je da povratak aviona u Beograd zbog kašnjenja započne ili se završi posle ponoćnih sati dana koji je objavljen kao poslednji dan boravka..

Raspored sedenja u avionu odredjuje aerodromska služba. Spojena mesta nisu zagarantovana putnicima koji se čekiraju ili prtljag predaju medju poslednjima ili kasne na let.

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:
• Povratna avio karta na relaciji Beograd – Santorini – Beograd (čarter let).
• Transferi na Santoriniju aerodrom – hotel – aerodrom.
• Smeštaj u hotelu na bazi izabrane usluge po tabeli iz cenovnika na bazi 10 noćenja.

• YQ taksa – doplata za gorivo (za odrasle i decu preko 2 godine) u iznosu definisanom ugovorom sa avio
prevoznikom. Iznos takse je podložan promeni, u slučaju povećanja takse putnik je u obavezi da izvrši
doplatu pre započetog putovanja.

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:
• Doplata za korišćenje jednokrevetne sobe (doplata je na upit i razlikuje se od hotela do hotela).
• Međunarodno putno osiguranje. Posedovanje polise putnog osiguranja za ulazak na teritoriju
zemalja EU je obaveza putnika, te putnici sami snose odgovornost u slučaju neposedovanja istog.
• ORGANIZATOR SAVETUJE I PREPORUČUJE KUPOVINU OSIGURANJA OD OTKAZA PUTOVANJA
• Boravišna taksa: ista se plaća direktno recepciji hotela. U trenutku postavljanja programa cena po
sobi po danu iznosi: 0.50€ za htl 2*/ 1*, 1.5€ za htl 3*, 3€ za htl 4* i 4€ za htl 5*;
0.25€ za std/apt 1key-2key, 0.50€ za std/apt 3key, 1€ za std/apt 4key.
• Fakultativni izleti i individualni troškovi putnika.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu dinara NBS na dan uplate.

• Prilikom prijavljivanja na putovanje, vrši se uplata od 40% avansa od ukupne cene paket aranžmana.
Preostali deo aranžmana isplaćuje se najkasnije do 20 dana pre polaska na put gotovinski,
čekom ili virmansk

Vivi Studio, Perisa

Usluga: Najam

Lokacija:Mali objekat sa prijateljskom atmosferom nalazi se u mestu Perisa. Studija i apartmani nalaze se u prizemlju i na spratu. Najbliži supermarket nalazi se na 400m od studija. Plaža je udaljena 5 minuta hoda.

Hotelski sadržaj: U ponudi je smeštaj u dvokrevetnim studijima (sa mogućnošću dodatnih ležajeva) i četvorokrevetnim apratmanima.

Sobe: su opremljene kupatilom sa tušem i fenom, čajnom kuhinjom, klimom, sefom, televizorom, balkonom i terasom.

 

Lefteris Studio, Kamari

Usluga: Najam

Lokacija: objekat je u Kamariju u mirnom delu, nedaleko od centra, na udaljenosti 50m od plaže.

Hotelski sadržaj: objekat je izgradjen u tradicionalnom grčkom stilu i nudi dobar,standardni i komforan smeštaj.

Sobe: standardno i jednostavno opremljene, kupatilo, čajna kuhinja, terasa.

 

Santorini Houses 2*, Kamari

Usluga: Najam sobe ili studija

Lokacija: Hotel se nalazi na oko 80m od plaže u Kamariju. Ovaj kompleks se sastoji od 4 zgrade koje su smeštene u mirnom delu Kamarija.

Hotelski sadržaj: Recepcija ovog objekta se nalazi u Estia hotelu koji je odmah pored kompleksa. Hotel poseduje sef, svi gosti mogu koristiti bazen Estia hotela.

Sobe: Sva studia imaju kompletno opremljen kitchenette, frižider, A/C, kupatilo, balkon ili terasu.

 

Kymata 2*, Kamari

Usluga: Noćenje sa doručkom ili najam studija

Lokacija:Nalazi se u mestu Kamari, od plaže je udaljen 50m. Od aerodroma hotel je udaljen 4km, a od Fire 8km.Hotelski sadržaj: recepcija, sala za doručak, bašta, bazen, internet.

Sobe: Sve sobe imaju klima uređaj, frižider, sat TV, fen, kupatilo, balkon ili verandu.

Studija: Imaju isti sadržaj kao i sobe + mala čajna kuhinja.

 

Kamari Blue Boutique,Kamari

Usluga: Noćenje sa doručkom (kontinentalni).

Lokacija: nalazi se 50m od plaže u mestu Kamari (šetalište bez saobraćaja između). . U bilizini hotela se nalazi mnogo restorana, taverni, kafića i prodavnica.

Hotelski sadržaj: recepcija, sala za doručak.

Sobe: su klimatizovane i imaju SAT TV, fližider, kupatilo, terasu.

 

Armonia 3*, Kamari

Usluga: Noćenje sa doručkom (švedski sto-samoposluženje).

Hotelski sadržaj: Hotel se nalazi u mestu Kamari na 50m od plaže, u mirnom kraju, oko 200 m od centra Kamarija.

Hotelski sadržaj: Hotel Ima recepciju, TV salu, salu za doručak, otvoreni bazen sa ležaljkama i suncobranima, bastu, bar, sef (uz doplatu).

Sobe: Sve sobe imaju kupatilo, klimu (uključena u cenu),telefon, radio, SAT TV, frižider, terasu

 

Blue Sea 3*, Kamari

Usluga: Noćenje sa doručkom (švedski sto) u sobi, najam u studiju.

Lokacija: nalazi se u mestu Kamari, oko 100m od plaže i samo 50m od restorana, kafea, taverni.

Hotelski sadržaj: recepcija, salu za doručak ,snek bar,bar pored bazena,tv salu, parking, dva bazena, jedan je dečiji bazen, ležaljke i suncobrani pored bazena

Sobe imaju: klimu, SAT TV, telefon,frizider, sef( uz doplatu),kupatilo,balkon. Studio:soba sa mini kuhinjom.

 

Ancient Thera Studio, Kamari

Usluga: Najam studija

Lokacija: U Kamariju, oko 250m od plaže , 14 km od glavnog grada Fire i 24 km od mesta Oia. Hotel se preporučuje za mlade parove kao i za goste koji žele da uživaju u miru i tišini. Nalazi se u živopisnom delu Kamarija i gosti mogu jako brzo stići kako do plaže tako i do velikog broja restorana, barova i prodavnica.

Hotelski sadržaj: recepcija, restoran, WiFi

Sobe: kitchenette, klima, sef, frižider, električni bokal za vodu, kupatilo, balkon ili terasa.

 

Kafouros Studio, Kamari

Usluga: najam studija

Lokacija: Hotel se nalazi na svega 3 minuta hoda od plaže Kamari, i na 10 minuta vožnje od Fire. Restorani i barovi se nalaze na 5 minuta hoda od hotela

Sadržaj hotela: bazen, bašta, bar pored bazena, parking, WiFi, osoblje često organizuje roštiljanje u bašti.

Sobe: svaki stidio sadrži čajnu kuhinju sa frižiderom i trpezarijskim stolom , balkon ili terasu, WiFi, TV, sef, telefon, klimu.

 

Artemis Hotel 3*, Perisa

Usluga: Noćenje sa doručkom

Lokacija: Hotel se nalazi u mirnom okruženju u Perisi. Udaljen je 400m od plaže i 200m od centra u kom se nalaze

restorani, barovi i prodavnice.

Hotelsi sadržaj: Hotel poseduje 15 soba i 4 mazoneta, recepciju, sefove (uz doplatu), TV salu,bazen,dečiji bazen, ležaljke i suncobrane.

Sobe: Sve sobe imaju: klima uređaj,sef, TV, telefon

 

Santorini Reflexion Sea 3*sup, Kamari

Usluga: Noćenje sa doručkom

Lokacija: Nalazi se u mestu Kamari na čuvenoj crnoj plaži do koje se prelazi ulica(šetalište).

Hotelski sadržaj: Hotel ima recepciju, rent-a-car, bazen sa ležaljkama i cuncobranima, bar, restoran.

Sobe: Sve sobe su prostrane i moderno opremljene. Sve sobe imaju fen za kosu, klima uređaj, sat TV, sef, balkon,kupatilo…

 

Beach Boutique , Kamari

Usluga: Noćenje sa doručkom

Lokacija:Hotel se nalazi na plaž (prelazi se ulica-šetalište)i u Kamariju u blizini prodavnica, barova i restorana. Hotel je potpuno renoviran prošle godine.

Hotelski sadržaj: Hotel ima recepciju, bazen, bar, besplatan WiFi i u sobama, teretanu, spa – u hotelu pored La Mer Deluxe

Sobe: Sve sobe su moderno opremljene i poseduju: SAT/TV, A/C, sef, fen, mini bar, balkon.

 

Atlas Boutique, Kamari

Usluga: Noćenje sa doručkom

Lokacija: Hotel se nalazi u Kamariju na 30m od plaže. Hotel je potpuno renoviran ove godine. Hotel se nalazi u blizini restorana, barova i šetališta.

Hotelski sadržaj: Hotel poseduje recepciju, besplatan WiFi u lobiju kao i u sobama, bazen i bar.

Sobe: Sve sobe su opremljene sa frižiderom, A/C, sefom, SAT/TV, besplatnim WiFi, kupatilom.

 

Alitana Boutique, Kamari

Usluga: Noćenje sa doručkom (švedski sto – samoposluženje)

Lokacija: nalazi se 150 m od glavnog šetališta pored obale u centru Kamarija. Javni parking se nalazi 100m od hotela.

Hotelski sadržaj: recepcija, Wi – Fi, bazen,, dečiji bazen, ležaljke I suncobrani pored bazena, bar pored bazena.

Sobe: klima, sat TV, frižider, sef, wi – fi, kupatilo, balkon / terasa.

 

Dolphin Apartemens , Kamari

Usluga: Najam

Lokacija: Nalaze se na 10m od mora na plaži u Kamariju.

Hotelski sadržaj: recepcija, fax, internet, perionica veša, kafe

Sobe: klima, SATV, kuhinja, frižider, muzika, sef, telefon, aparat za kafu, balkon.

 

Antinea Suites & Spa 4*sup, Kamari

Usluga:Noćenje sa doručkom

Lokacija: Hotel je izgradjen u tradicionalnom kikladskom stilu moderno opremljen nalazi se u mestu Kamari, na uzvišenju iznad mesta, na oko 400m od plaže.

Hotelski sadržaj: Hotel je renoviran 2007. god.Hotel ima recepciju, menjačnicu, internet priključak, bar, bazen sa ležaljkama i suncobranima. Postoji i junior suite sa privatnim đakuzijem, imperial suite sa đakuzijem unutar sobe, junior suite sa spoljašnjim đakuzijem i bazenom (na upit raspoloživost i cena).

Sobe: sobe imaju kupatilo sa fenom, SAT TV, klimu, frižider, telefon, sef, terasa (u nekim sobama terasa je zastakljena i na njoj se nalazi đakuzi), bade mantili,papuce,Wi-fi internet. Relaksirajuca atmosfera ovog hotela pruziće vam nezaboravan odmor, a preporučuje se parovima koji su na medenom mesecu.

 

Kamari Beach 3*sup, Kamari

Usluga: noćenje sa doručkom (švedski sto – samoposluženje)

Lokacija: nalazi se u centru Kamarija, na plaži.

Hotelski sadržaj: recepcija, restoran, bazen, snek bar, sat TV, bilijar, sala za fitnes, besplatan Wi – Fi u lobiju.

Sobe: klima, sat TV, frižider, fen za kosu, telefon, sef, kupatilo, balkon/terasa

 

RK Beach 4*, Kamari

Usluga: Noćenje sa doručkom (švedski sto-samoposluženje).

Lokacija: Hotel je smešten preko puta plaže (deli ih šetalište), u centru mesta Kamari. Hotel je potpuno renoviran ove godine. Sagrađen je u tradicionalnom stilu i u blizini je restorana, taverni, barova i prodavnica.

Hotelski sadržaj: Hotel ima baštu sa dosta zelenila, salu za doručak, TV salu, bar, snack bar pored bazena, restoran, bazen, ležaljke i suncobrane, sef (uz doplatu), recepciju,menjačnicu,malu teretanu…

Sobe: Sve sobe su sa klimom, SAT TV, frižiderom, telefonom, radiom, kupatilom sa fenom za kosu, balkonom,/terasom, sef (uz doplatu).

 

Epavlis Hotel 4*, Kamari

Usluga: noćenje sa doručkom

Lokacija: Hotel se nalazi u mirnom delu sa odličnim pogledom na Kamari.

Hotelski sadržaj: Recepcija, restoran, bar, otvoreni bazen, jakuzzi, bar pored bazena, Wi-Fi u svim javnim prostorima, lift, rent-a-car i rent-a-bike servis, sef, frizer, doktor na poziv.

Sobe: Sve sobe imaju kupatilo, SAT TV, frižider, klimu.

 

Afroditi Venus Beach Hotel & Spa 4*, Kamari

Usluga: Polupansion (doručak / večera (švedski sto – samoposluženje)

Lokacija: Kompleks se sastoji od dva hotela, Afroditi i Venus, a gosti prilikom uplate mogu izabrati željeni hotel; četiri zgrade sa 78 soba, 35 junior suita, 5 superior junior suita sa privatnim đakuzijem i 9 mazoneta, izgrađen je u stilu Kiklada i nalazi se u centralnom delu Kamarija, Venus je na 30m, a Afroditi na 100m od peščano-šljunkovite plaže (deli ih šetalište).

U blizini se nalaze brojni kafei, restorani i prodavnice.

Hotelski sadržaj: Kompleks ima recepciju, internet korner, restoran, restoran a la carte, lobby bar sa SAT TV, bar pored bazena, otvoreni bazen u prijatnoj bašti, dečiji bazen, ležaljke i suncobrane, đakuzi, Spa centar,kafe bar sa pogledom na more, stoni tenis.

Sobe: Sve sobe imaju kupatilo sa fenom, klimu, SAT TV, radio, frižider, sef, telefon , terasu. Jedan broj soba u hotelu Venus nema terasu ali su iste vece kvadrature.

 

Santelini Boutique Hotel 3*sup , Kamari

Usluga: najam

Lokacija: Hotel se nalazi u mestu Kamari na samo 50m od plaže. U neposrednoj blizini se nalazi supermarket i autobuska stanica (30m).

Hotelski sadržaj: Recepcija, otvoreni bazen, bar, bašta, biblioteka, Wi-Fi.

Sobe: Sve sobe imaju kupatilo, klimu, balkon ili terasu.

 

Veggera 4*, Perisa

Usluga: noćenje sa doručkom

Lokacija:Hotel se nalazi u Perisi na peščanoj plaži.

Sadržaj hotela: recepcija, bar, pristup internetu, perionica veša, 2 bazena sa đakuzijem, dečiji bazen, snek bar, mini market, teretana, sauna, frizerski salon, restoran, sef (doplata na recepciji).

Sobe imaju: klimu, telefon, sat TV, radio, frižider, fen za kosu, kupatilo, terasu. Ishrana: doručak – švedski stosamoposluženje).

Economy sobe se nalaze 3-6 stepenika ispod nivoa bazena.

 

Aegen Plaza 4*, Kamari

Usluga: noćenje sa doručkom (švedski sto – samoposluženje)

Lokacija: 150m od centra Kamarija, 100m od plaze, 8 km od Fire.

Hotelski sadržaj: recepcija, internet, teretana, lobi sa sat TV, sala za doručak sa terasom pored bazena, A la carte restoran, snek bar, bazen sa đakuzijem, bazen za decu, sauna I teniski teren se doplaćuju.

Sobe: klima, mini bar na upit, telefon, sat TV, sef, fen za kosu, kupatilo, balkon.

 

Santo Miramare 4*, Perivolos

Usluga: doručak – švedski sto-(samoposluženje)

Lokacija: Hotel se nalazi u mestu Perivolos, uz promenadu, 30m od plaže.

Hotelski sadržaj: Hotel ima: recepciju, perionicu veša, rent-a-car, Wi Fi internet u lobiju besplatan, restoran sa pogledom na bazen i more, snek bar i koktel bar pored bazena, dva spoljašnja bazena sa ležaljkama i suncobranima, dečiji bazen, đakuzi, fitnes centar.

Sobe:sobe imaju klimu, frižider, telefon, sat TV, sef, fen za kosu, kupatilo, balkon.

 

La Mer Delux 5*, Kamari

Usluga: Noćenje sa doručkom, (švedski sto – samoposluženje)

Lokacija: Hotel se nalazi u mestu Kamari, 50m udaljen od plaže i 3,5km od aerodroma.

Hotelski sadržaj: Hotel ima restoran, bar pored bazena, glavni bar, bazen, spa centar, đakuzi, fitnes centar i konferencijski centar.

Sobe:Sve sobe imaju klimu, TV, internet, sef, fen za kosu, balkon ili terasu.

 

Afroessa 3*sup, Imerovigli

Usluga: Najam

Lokacija: Hotel se nalazi u mestu Imerovigli, 2km od Fire i Oia i 10km od aerodroma.

Hotelski sadržaj: Recepcija, restoran, otvoreni bazen, bar na bazenu, Wi-Fi, peškire za bazen i plažu (besplatno), rent-a-car i rent-a-bike servis

Sobe: Sva studia imaju kompletno opremljen kitchenette, TV, A/C, kupatilo, Wi-Fi.

 

Santorini Palace 4*, Firostefani

Usluga: Noćenje i doručak

Lokacija:nalazi se na litici Kaldera sa panoramskim pogledom na vulkan i 6km je udaljen od plaže.

Hotelski sadržaj: gostima su na raspolaganju šetalište u Kalderi kao i noćni život u Firi. Hotel ima recepciju, bazen. Bazen za decu, spa i djakuzi , perionicu veša, sale za sastanke i seminare, sobu za internet, restoran, bar pored bazena, parking

Sobe: SATV, klima, frižider, telefon, fen,kupatilo i balkon

 

Santorini Crystal Blue Suites 4*, Kamari

Usluga: noćenje sa doručkom (švedski sto-samoposluživanje)

Lokacija: Objekat se nalazi u mestu Barbati, na uzvišenju, udaljen je 150m plaže (Glifa), 1.5km od Nisaki-Barbati plaže i20km od grada Krfa. U blizini se nalaze autobuska stanica, super market, taverne…Preporučuje se osobama koje želemirniji odmor.

Sadržaj: bazen za odrasle i decu, igralište za decu, parking…

Studija: Sva studija imaju klima uređaj, mini kuhinju, sat TV, WiFi, sef, fen za kosu. Čišćenje studija je 3 puta nedeljno, a menjanje posteljinje 2 puta nedeljno.

 

El Greco Hotel 4*, Fira

Usluga: noćenje sa doručkom

Lokacija: Hotel se nalazi u Firi, glavnom gradu Santorinija, oko 500m od centra grada.

Hotelski sadržaj: Hotel ima: recepciju, bar, 5 spoljašnjih bazena i jedan unutrašnji, dečiji bazen, spoljašnji đakuzi, snek bar, 2 restorana, teretanu, SPA usluge, pristup internetu, mini bus, parking.

Sobe imaju: sat TV, klimu, sef (doplata na recepciji)

 

Andromena Villas 4*, Imerovigli

Usluga: Noćenje sa doručkom (kontinentalni)

Lokacija: oko 1,5 km od grada Samosa, 150m od najbliže plaže

Sadržaj: snek bar, ležaljke i suncobrani pored bazena, mini golf.

Sobe: imaju terase, TV, telefon, klimu, frižider, kupatilo.

 

Nikos Villas 4*, Oia

Usluga: Noćenje i doručak

Lokacija: nalazi se u Oia selu, sagradjen u tradicionalnom stilu sa pogledom na vulkan kalderu, najbliža plaža je na 3km.

Hotelski sadržaj: recepcija, bazen, bar, ležaljke i suncobrani, fax, lobi, TV sala, kafe, menjačnica, internet, sef

Sobe: klima, kuhinja, frižider, SATV, telefon, fen, kupatilo, balkon

Organizator putovanja: , Licenca br. OTP 277/2020,

Leave a Reply