SKIJATOS AVIONSKI PREVOZ

[title_nd tag=”h1″ align=”left” title=”SKIJATOS AVIONSKI PREVOZ”]
[title_nd tag=”h2″ align=”left” title=”Galerija”]
[title_nd tag=”h2″ align=”left” title=”Lokacija”]

SKIJATOS AVIONSKI PREVOZ

Direktan dnevni čarter let iz Beograda

 

AVIO PREVOZ + TRANSFER + SMEŠTAJ (PAKET ARANŽMAN)

Skijatos pripada ostrvskoj grupi severni Sporadi i nalazi se u zapadnim vodama Egejskog mora. Skijatos je najpoznatije ostrvo severnih Sporada, a ovoj grupaciji pripadaju još i Skopelos i Alonisos. Glavni i jedini grad na ostrvu je Skijatos grad, udaljen od aerodroma samo 2km. Od grada ka zapadu prostiru se peščane plaže u dužini od oko 14km. Iznad grada je čuveni zamak Kastro i manastir Evangelistrije. Jedna od najlepših plaža u Grčkoj, čuvena plaža Kukunaries, nalazi se upravo na Skijatosu. Ova peščana plaža sa bujnom borovom šumom jedinstvena je po svojoj lepoti.

[title_nd tag=”h2″ align=”left” title=”Cenovnik Skijatos avionski prevoz”]
skijatos avionski prevoz
skijatos avionski prevoz
skijatos avionski prevoz

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan Beograd – Skijatos. Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla” 2 sata pre poletanja aviona, u holu za međunarodne polaske (proveriti 2 dana ranije tačno mesto sastanka i vreme poletanja aviona). Let JU 9354 planirano vreme poletanja iz Beograda 05:20. Prevoz avionom (čarter let) na relaciji Beograd – Skijatos (let traje oko 1h i 15 min). Planirano vreme sletanja na Skijatos je 07:40 po lokalnom vremenu. Po sletanju, transfer do izabranog smeštaja. Smeštaj od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg smeštaja).

2 – 11. dan – Boravak na bazi 10 noćenja u izabranom smeštaju na bazi odabrane usluge.

11. dan – Napuštanje smeštaja. Slobodno vreme do transfera na aerodrom. Planirano vreme poletanja sa Skijatosa po lokalnom vremenu, let JU 9355 u 08:30. Planirano vreme sletanja u Beograd 08:50 po lokalnom vremenu. Kraj aranžmana.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • prevoz avionom (čarter let) na relaciji Beograd – Skijatos – Beograd kompanijom Air Serbia (135 €)

 • aerodromske takse (aerodrom Beograd 21,42€, aerodrom Skijatos 15,10€, RF taksa 0,98€), takse su podložne promeni

 • transfer na relaciji aerodrom Skijatos – smeštaj na Skijatosu – aerodrom Skijatos

 • smeštaj u vilama na bazi izabrane usluge prema tabeli iz cenovnika (10 noćenja)

 • usluge pratioca grupe

 • usluge predstavnika organizatora aranžmana ili ino-partnera na destinaciji

 • troškove organizacije i vođenja aranžmana

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • YQ taksu za poskupljenje goriva u iznosu 20 € – plaćaju odrasli i deca preko 2 godine starosti, ovaj iznos validan je na dan objavljivanja cenovnika. Iznos YQ taksi je podložan promeni i zavisi od devijacije cene goriva na tržištu , ukoliko dodje do povećanja putnik je u obavezi da izvrši doplatu pre započetog putovanja.
 • međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka (izdaje se u agenciji, osigurana suma je 30.000 ):
 • Osiguranje od otkaza ili prekida turističkog putovanja. Plaća se u iznosu od 2% od ukupne cene aranžmana.Potrebne informacije mogu se dobiti u svim poslovnicama, ili putem telefona. PREPORUKA AGENCIJE JE DA PUTNIK POSEDUJE OBE VRSTE OSIGURANJA.
 • održavanje higijene smeštajnih jedinica tokom boravka kao i sredstva za higijenu (važi samo za privatni smeštaj)
 • fakultativne izlete i ulaznice
 • boravišnu taksu u Grčkoj, koja se naplaćuje od 01.01.2018. dnevno po sobi: privatan smeštaj – 0.5€, hoteli 1*i 2* – 0.5€,
 • hoteli 3* – 1,5 €, hoteli 4* – 3€, hoteli 5* – 4€. Plaćanje boravišne takse se vrši na recepciji hotela ili apartmana.

POPUSTI:

 1. deca od 0 – 2 godine besplatno u pratnji dve punoplatežne osobe (nemaju sedište u avionu, nemaju krevet). Ne plaćaju takse.

 2. krevetac za bebe – besplatno (na upit)

 3. deca od 2 – 12 godina u pratnji dve punoplatežne osobe plaćaju iznos iz tabele

 4. deca od 2 – 12 godina koja koriste zajednički ležaj ne ostvaruju popuste (first minute, last minute, specijalne ponude)

 5. NAPOMENA : u apartmanima A4 i mezonetama A2+2, dete ne ostvaruje popust ukoliko koristi sopstveni ležaj.

DOPLATE:

 • za 1/1 sobu u privatnom smeštaju – 50 % od cene aranžmana iz tabele za 1/2 studio, u hotelima na upit

 • za klima uređaj – 4 do 7 € dnevno po smeštajnoj jedinici (odnosi se na smeštajne objekte koji poseduju klima uređaj, a korišćenje nije uključeno u cenu) – doplata se vrši na licu mesta

NAČINI PLAĆANJA ARANŽMANA:

 1. 40% prilikom rezervacije, ostatak od 60% najkasnije 10 dana pre putovanja

 2. 40% prilikom rezervacije, a ostatak od 60% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana BEZ KAMATE najkasnije do 15.12.

POLASCI IZ DRUGIH MESTA (mora se najaviti prilikom rezervacije aranžmana):

 • Doplata za povratni prevoz iz Subotice – 35 € (polazak sa parkinga kod radničkog univerziteta)

 • Doplata za povratni prevoz iz Novog Sada – 20 € (polazak sa parkinga kod železničke stanice).

[title_nd tag=”h1″ align=”left” title=”OPISI HOTELA”]

SKIJATOS AVIONSKI PREVOZ – OPIS SMEŠTAJA

 

VILA DESPO – Trulos SA BAZENOM !!!

Lokacija: Vila Despo se nalazi na odličnoj lokaciji, u zalivu Trulos, oko 200 m od Trulos plaže i na oko 9 km od centra grada Skijatosa. U blizini vile je supermarket, taverna i autobuska stanica. Ova vila je idealna za smeštaj parova koji traže miran odmor. U sklopu vile je bazen sa ležaljkama i suncobranima, čije se korišćenje ne naplaćuje uz konzumaciju pića sa pool bara.

Opis: Sve smeštajne jedinice poseduju terasu, opremljenu kuhinju, kupatilo (tuš/WC), kao i klima uređaj čije se korišćenje doplaćuje na licu mesta (5 € dnevno po smeštajnoj jedinici). Ova doplata nije obavezna.

VILA OLYMPIA – Kukunaries KLIMA UKLJUČENA U CENU !!!

Lokacija: Vila Olympia se nalazi u mirnom delu, na oko 10 min hoda ili 2 autobuske stanice od plaže Koukonaries i 12 km od grada Skijatosa. Autobuska stanica je udaljena oko 50 m, a mini market oko 100 m.

Opis: Vila Olympia je smeštena u lepo uređenom dvorištu sa letnjikovcem, a dvokrevetni i trokrevetni studiji se nalaze u prizemlju. Sadrže opremljenu kuhinju, deo za spavanje sa dva ili tri ležaja, kupatilo (tuš/WC), TV, terasu sa garniturom za sedenje. Svi studiji u vili Olympia su opremljeni TV-om i klima uređajem, čije je korišćenje uključeno u cenu. Vila ima peškire, besplatan Wi-Fi internet, kao i mogućnost sopstvenog parkinga.

VILA NOULA – Megali Amos PREKO PUTA PLAŽE !!!

Lokacija: Vila Noula se nalazi u lepom mediteranskom vrtu, na idealnoj lokaciji, oko 1,5 km od centra grada, preko puta plaže Megali Amos. Do centralnog dela ove prelepe plaže je udaljena oko 350 m.

Opis: Studiji vile Noula su smešteni u prizemlju i na prvom spratu, imaju kompletno opremljenu čajnu kuhinju u okviru sobe, kupatilo (tuš/WC), TV, terasu, kao i klima uređaj čije se korišćenje doplaćuje na licu mesta (5 € dnevno po smeštajnoj jedinici). Ova doplata nije obavezna. Vila Noula ima peškire, besplatan Wi-Fi internet, kao i mogućnost sopstvenog parkinga. Najbliži mini market je udaljen oko 250 m, a restoran oko 650 m. Vila je idealna za mlade zbog blizine grada, ali i za porodice, jer je plaža u neposrednoj blizini, a veliki vrt i dvorište su na raspolaganju deci.

VILA AGAPI – grad Skijatos HIT VILA !!!

Lokacija: Vila Agapi se nalazi u gradu Skijatosu, na odličnoj lokaciji, u mirnom delu grada, pored crkve Panagias, na oko 300 m od luke i glavne šetačke zone Papadijamanti. Od plaže Megali Amos udaljena je oko 400 m.

Opis: Vila Agapi poseduje studio u prizemlju, kao i mezonetu na prvom spratu. Smeštajne jedinice su manje kvadrature i imaju kompletno opremljenu čajnu kuhinju (sa frižiderom, mini električnim šporetom i rernom), kupatilo (tuš/WC), TV, terasu, kao i klima uređaj čije se korišćenje doplaćuje na licu mesta (5 dnevno po smeštajnoj jedinici). Ova doplata nije obavezna. U studio na prizemlju se ulazi iz uskog dvorišta, gde se takođe nalaze sto i stolice, koje koriste samo gosti ovog studija. U mezonetu M2+1 najviše mogu da se smeste tri odrasle osobe. U mezonetu M2+2 najviše može da se smesti dvoje odraslih i dvoje dece do 7 godina. Vila Agapi ima peškire, kao i besplatan Wi-Fi internet.

VILA MANOLAS – grad Skijatos HIT VILA !!!

Lokacija: Vila Manolas se nalazi u gradu Skijatosu, prema aerodromu, na oko 500 m od centra i oko 150 m od mora. Od glavne autobuske stanice je udaljena oko 250 m, a od najbliže plaže, Megali Amos, nešto manje od 2 km ili 4 autobuske stanice.

Opis: Vila Manolas je smeštena u lepom dvorištu sa mediteranskim rastinjem i cvećem, a dvokrevetni i dvokrevetni studiji sa pomoćnim ležajem (fotelja na razvlačenje) smešteni su u prizemlju i na prvom spratu. Sadrže opremljenu kuhinju, deo za spavanje sa dva ležaja, kupatilo (tuš/WC), terasu, TV, kao i klima uređaj čije se korišćenje doplaćuje na licu mesta (4 € dnevno po smeštajnoj jedinici). Ova doplata nije obavezna. U pomoćni ležaj može da se smesti dete do 12 godina. Pored vile se nalazi mali sportski (teniski) centar u kome svi gosti vile Manolas mogu besplatno koristiti bazen (uz konzumaciju jednog pića). Najbliži mini market je udaljen oko 200 m, a restoran oko 150 m.

VILA MESINIS – grad Skijatos HIT VILA !!!

Lokacija: Vila Mesinis se nalazi u gradu Skijatosu, u delu koji se naziva Agios Fanuris, u veoma mirnom okruženju, na uzvišenju iznad grada i ima fantastičan pogled na grad, zaliv i okolna ostrva. Nalazi se na oko 7 min hoda do samog centra, a toliko je udaljena je i od plaže Megali Amos. Najbliži restoran udaljen je 100 m, a autobuska stanica i supermarket udaljeni su 250 m.

Opis: Sve smeštajne jedinice su prostrane, funkcionalne i svetle. Vila Mesinis raspolaže dvokrevetnim studijima, dvokrevetnim studijima sa pomoćnim ležajem (sofa na razvlačenje), trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima, kao i četvorokrevetnim apartmanima. Svaka smeštajna jedinica ima kompletno opremljenu čajnu kuhinju, kupatilo (tuš/WC), TV, balkon, kao i klima uređaj čije se korišćenje doplaćuje na licu mesta (4 € dnevno po smeštajnoj jedinici). Ova doplata nije obavezna. Vila ima i besplatan Wi-Fi internet dostupan u određenim delovima vile. www.messiniskiathos.gr

VILA ACROPOLIS – grad Skijatos U CENTRU !!!

Lokacija: Vila Acropolis se nalazi u gradu Skijatosu, u blizini Papadiamanti ulice i marketa. Udaljena je oko 200 m od pešačke zone Skijatosa, odnosno oko 500 m od luke. Od plaže Megali Amos, jedne od lepših na ostrvu, udaljena je oko 450 m.

Opis: Vila Acropolis raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studijima koji se nalaze u prizemlju. Svaka smeštajna jedinica ima kompletno opremljenu čajnu kuhinju u okviru sobe, kupatilo (tuš/WC), TV, balkon, kao i klima uređaj čije se korišćenje doplaćuje na licu mesta (6 € dnevno po smeštajnoj jedinici). Ova doplata nije obavezna.

VILA GIANNIS – grad Skijatos U CENTRU !!!

Lokacija: Vila Giannis se nalazi u centru grada Skijatosa, na vrhu ulice Evangelistrias, 500 m je udaljena od glavne ulice Papadiamanti i oko 700 m od luke. Poznata plaža Megali Amos udaljena je oko 800 m, a do nje takođe saobraća i lokalni autobus.

Opis: Vila Giannis raspolaže dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima. Svaka smeštajna jedinica ima kompletno opremljenu čajnu kuhinju u okviru sobe, kupatilo (tuš/WC), TV, balkon i klima uređaj.

VILA FANTASIA – grad Skijatos U CENTRU !!!

Lokacija: Vila Fantasia se nalazi na idealnoj lokaciji. Smeštena je u „slepoj” ulici između centra grada i plaže. Udaljena je oko 200 m od pešačke zone centra Skijatosa, odnosno oko 500 m od luke. Plaža Megali Amos je na oko 400 m od vile i pripada grupi najlepših plaža ostrva.

Opis: Vila Fantasia raspolaže dvokrevetnim studijima, kao i četvorokrevetnim, petokrevetnim i šestokrevetnim dupleks apartmanima. Dvokrevetni studiji su na spratu i imaju prolaznu, neograđenu terasu sa garniturom za sedenje. Dupleks apartmani su u prizemlju, imaju tri spavaće sobe, trpezariju, kuhinju, kupatilo, dva klima uređaja i deo dvorišta kao terasu (neograđena terasa). U jednoj od spavaćih soba se nalazi prozor koji gleda na mali svetlarnik. Svaka smeštajna jedinica ima kompletno opremljenu čajnu kuhinju, kupatilo (tuš/WC), TV, kao i klima uređaj čije se korišćenje doplaćuje na licu mesta ( 6 € dnevno / po klima uređaju). Ova doplata nije obavezna.

HOTEL ALKYON 3* – grad Skijatos NOĆENJE SA DORUČKOM !!!

Lokacija: Nalazi se u gradu Skijatosu, na samoj obali sa pogledom na luku. Od peščanoljunkovite plaže Megali Amos je udaljen oko 25 min šetnje, od aerodroma je udaljen 1,5 km, a od centra Skijatosa oko 250 m. Najbliža autobuska stanica je na oko 60 m udaljenosti od hotela.

Sadržaj: recepcija, bar i restoran, bazen, TV lounge, bašta na krovu, Wi-Fi , parking.

Sobe: svaka soba ima balkon ili terasu, kupatilo, telefon, mini-frižider, TV, klima uređaj.

Usluga: Noćenje sa doručkom.

https://www.alkyon-skiathos.gr/