ŠPANIJA AUTOBUSOM

ŠPANIJA  AUTOBUSOM – LETO 2020

DJENOVA – MONTE CARLO – LLORET DE MAR-MONTECATINI TERME

sa fakultativnom posetom Cinque Terre i Barselona

Autobusom 12 DANA

PROGRAM PUTOVANJA:

1. DAN – BEOGRAD Sastanak putnika na BAS stanici u 19:00h. Polazak iz Beograda u 19:30h. Noćna vožnja preko Hrvatske i Slovenije sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti.

2.DAN – ĐENOVA
Dolazak u Đenovu u podnevnim satima. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za odmor. Obilazak grada sa vodičem: Trg de Ferari na kome se nalaze opera i berza, Duždeva palata, katedrala San Lorenco, stara luka… Slobodno vreme. Noćenje.

 

3. DAN – ĐENOVA – NICA – MONTE CARLO

Doručak. Napuštanje hotela. Nastavak putovanja ka Nici.Obilazak kraljice Azurne obale. Razgledanje grada sa vodičem: Trg Masena, Englesko šetaliste, hotel Negresco… Slobodno vreme. Nastavak putovanja ka Kneževini Monako. Poseta gradu kocke Monte Karlu sa čuvenim grand kazinom i prelepim hotelom Le Paris-delo čuvenog arhitekte Garniea. Slobodno vreme do nastavka putovanja ka Španiji. Noćna vožnja.

4. DAN – LLORET DE MAR

Dolazak u Lloret de Mar u prepodnevnim časovima. Upoznavanje ovog šarmatnog gradića-poznatog letovališta koji se nalazi na Costa Bravi. Slobodno vreme za kafu do check in-a u hotel. Posle 15h smeštaj u hotelske sobe. Ručak. Slobodno vreme za kupanje na prelepim plažama Ljoret de Mara koje sa razlogom poseduju plavu zastavicu… Večera. Noćenje.

5.DAN- LLORET DE MAR- PLAŽA SANTA CRISTINA

Doručak. Slobodno vremeza kupanje,sunčanje… Ručak. Fakultativni odlazak na kupanje na Santa Cristina plažu. Ova peščana plaža 450m duga je idealna za dobru zabavu, u njenom južnom delu je stena koja je formirala mali zaliv i idealna je zaštita od jugozapadnog vetra. Plaža Santa Cristina je takođe vlasnica plave zastavice za kvalitet.U predvečernjim časovima povratak u Ljoret de Mar. Večera. Fakultativni odlazak na čuveni Flamenko šou i uživanje u temperamentnom i strastvenom plesu ansambla Hose Leona. Individualni povratak u hotel. Noćenje.

6.DAN – LLORET DE MAR –BARSELONA PANORAMIKA

Doručak. Celodnevna fakultativna poseta Barselone I. Obilazak glavnog grada Katalonije: Olimpijska luka, crkva „Sagrada Familia“, Trg Katalonije, čuvena dela jos čuvenijeg Antonia Gaudija-kuće Batljo I Casa Mila, Avenija Diagonal, Trg Španije, Nacionalna palata, brdo Mon Žuik, Olimpijski stadion, Kolumbov spomenik, luka De la Paz, Barseloneta, šetaliste Las Ramblas… Slobodno vreme za uživanje u šoping zoni Las Ramblas i čuvenoj gotičkoj četvrti-Barrio Gotico. Mogućnost fakultativnog obilaska stadiona Barcelone CAMP NOU (prema kapacitetu najveći stadion u Evropi) u okviru ture CAMP NOU EXPERIENCE. Ručak.(lunch paket za izletnike). Povratak u Lloret de Mar. Večera. Noćenje.

7. DAN – LLORET DE MAR

Doručak. Slobodan dan za odmor, sunčanje i kupanje…Ručak/Večera.Noćenje.

8. DAN- LLORET DE MAR – BARSELONA MAGICA

Doručak. Slobodno vreme ili celodnevna fakultativna poseta i obilazak Barselone magike. Po dolasku u Barselonu kupanje i sunčanje na prelepim plažama Barselone ili mogućnost šopinga u tržnom centru Dijagonal de Mar.Ručak.(Lunch packet).Nakon kupanja fakultativna poseta parka Guell.Slobodno vreme do večernjih sati I polaska na Trg Španije na spektakl svetlosti i zvuka, popularnih „Magičnih fontana“ zvaničnonajposećeniju atrakciju ovod grada. Povratak u Lloret de Mar u kasnim večernjim časovima.Večera (hladna večera nas čeka u hotelu). Noćenje

9. DAN – LLORET DE MAR-FIGUERAS

Doručak. Slobodno vreme za kupanje i sunčanje…Ručak. Fakultativna poseta živopisnom gradiću Figerasu, rodnom gradu slavnog Salvadora Dalija, koji mu je u nasledje ostavio najveći nadrealistički objekat na svetu, čiji exponati provocirajući podsvest svakog posetioca, nikog ne ostavljaju ravnodušnim! Povratak u Lloret de Mar. Večera. Noćenje.

10. DAN – LLORET DE MAR-TOSSA DE MAR –VINARIJA (DEGUSTACIJA VINA)

Doručak. Napuštanje hotela. Mogućnost fakultativne posete najlepšem letovalištu na Costa Bravi TOSSA DE MAR-u. Srednjevekovni grad opasan zidinama koje datiraju iz 12.veka. Na glavnom ulazu u stari grad nalazi se sahat kula, a unutar zidina je splet uskih ulica sa skulpturom Ave Gardner. Slobodno vreme za šetnju, kupanje, kaficu ..u povratku svraćanje u bodegu na degustaciju vina, čuvene španske sangrije i tipičnih suhomesnatih delikatesa po kojima je Španija poznata u svetu.Povratak u Ljoret de Mar. Slobodno vreme do večernjeg polaska za Montecatini Terme. Noćna vožnja.

11. DAN –MONTECATINI TERME

Dolazak u Montecatini Terme, poznatu italijansku  banju koja se nalazi u srcu Toskane. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za odmor. Glavna ulica je Corso Mateotti u kojoj se nalaze prodavnice, picerije, barovi i restorani i  ujedno naša preporuka da baš ovde popijete makjato i probate italijanske paste. Noćenje.

 

12.DAN –MONTECATINI TERME – CINQUE TERRE

Doručak. Napuštanje hotela. Odlazak na celodnevni fakultativni izlet do Cinque Terre- Nacionalnog parka u čijem su sastavu pet živopisnih sela koja su smeštena na strmoj obali levantske rivijere. Na uskom pojasu između stenovitih litica i kamenite obale nastala su mala naselja povezana kozjim stazama u kojima su malobrojni stanovnici uglavnom ribari, vinogradari i pastiri koji žive tradicionalnim životom, izolovani od modernog sveta. U središtu zaliva je Monterosso al Mare sa kućama u obliku kula u spletu uskih ulica, Vernazza, izgradjena na uzvišenju oko Crkve Svete Margarite Antiohijske, Iz 13. veka u stilu Ligurijske gotike. Corniglia se nalazi na brdu okruženim vinogradima , najmanje je i jedino naselje koje se spušta do samog mora. Sa platoa u blizini crkve vide se ostala četiri naselja. Manarola je izgradjena delom uz more, a delom na brdu oko crkve San Lorenzo iz 14. Veka. Riomaggiore, najveće medju ovim naseljima sa oko 1700 stanovnika leži duž potoka Madjore na stenovitim padinama i spušta se ka moru u formi amfiteatra.Slobodno vreme do povratka u Montecatini Terme i nastavka putovanja ka Srbiji. Noćna vožnja

13. DAN – BEOGRAD Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima. Kraj putovanja.

NAČIN PLAĆANJA:

Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

– Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

Odloženo plaćanje: 50% prilikom rezervacije, ostatak u jednakim mesečnim ratama čekovima građana, rate dospevaju 15 i 20-og u mesecu, dospeće poslednje rate 20.11.

– Preko računa: uz profakturu izdatu od strane agencije

Fakultativne izlete ( minimum 30 prijavljenih)

– Cinque Terre 35€/ deca do 12 god. 20€

– “ Barselona panoramica” – 25 € / deca do 12 god. -15€ (celodnevni izlet)

– “Barselona magica” – 25€/ deca do 12 god. 15 € (celodnevni izlet)

– Muzej Salvadora Dalija -25€/deca do 8 god.- 15€ (cena uključuje: ulaznicu,rezervaciju,autobuski prevoz)

– Tossa de Mar i bodega (besplatna degustacija vina)-10 €/ deca do 12.god. 5€

– Plaža Santa Cristina 5€

CENA PAKETA IZLETA : 125€ sa popustom 110€ (ne uključije izlete sa zvezdicom)

*Camp Nou – 30€/ deca do 12 god. -20€ (cena uključuje: ulaznicu,rezervaciju,autobuski prevoz)

*Flamenko veče ( Tradicionalni ples)- 25 €/ deca do 12 god.15 €

*Park Guell – 15€/deca do 12 god.10€

Popusti za decu u sobi sa roditeljima :

– deca do 2 god.plaćaju samo prevoz 50€ (imaju sedište u autobusu i koriste zajednički ležaj)

– deca 2-10 godina u pratnji dve odrasle osobe; I dete ostvaruje 50% popusta, II dete ostvaruje 20% popusta (imaju sedište u autobusu i sopstveni ležaj)

-deca u pratnji jedne odrasle osobe ne ostvaraju popust

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

– Prevoz komfornim turističkim autobusom (tv,dvd,ac),prema programu putovanja

– 1 noćenje sa doručkom u Đenovi u hotelu 3* u 1/2 i 1/3 sobama

– 1 noćenje sa doruckom u Montecatini termama (ili okolini) u hotelima 3* ili 4* u 1/2 i 1/3 sobama.

– Smeštaj na bazi 6 punih pansiona u Lloret de Maru 3*

– Usluga predstavnika agencije/vodiča,

– Obilaske gradova prema programu, (Montecatini,Nica, Monte Carlo)

– Troškove realizacije programa

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

– stanični vaučer 50 rsd po osobi ( uplaćuje se u agenciji za polaske iz Beograda) 

-Individualne troškove putnika

-Obaveznu gradsku komunalnu taksu za Montecatini Termama (uvedena 15.09.2012. plaća se na recepciji hotela)-u hotelima sa 2* i 3*- 1 €/noćenju, 4* -2 €/noćenju

-Obaveznu turističku taksu za boravak u Lloret de Maru (plaća se na recepciji hotela-0.5 €/noćenju za hotele 3*, 1€/noćenju za hotele 4*)

–Obaveznu gradsku komunalnu taksu u Đenovi (plaća se na recepciji hotela 2€ /noćenju-hotel 3*,3€/noćenju-hotel 4*)

– Medjunarodno zdravstveno osiguranje (izdaje se u agenciji, osigurana suma je 30.000€). Preporuka agencije je da putnik poseduje ovu vrstu osiguranja

-Doplata za jednokrevetnu sobu 140€ za sve smene

Španija autobusom – NAZIV I OPIS SMEŠTAJA:

Putnici će biti smešteni u navedenim ili sličnim hotelima na osnovu raspoloživosti. Potpisivanjem Ugovora o putovanju stranka prihvata svaki hotel odgovarajuće kategorizacije i opisa navedenog u Programu putovanja.Organizator odmah po zvaničnoj potvrdi rezervacije od strane partnera, obaveštava putnike o nazivu hotela putem sajta www.etaturs.rs.

Lloret de Mar

Hotel Sun beach 3* (Ex Esmeralda) http://www.hotelsunbeach.website/

Renoviran u maju 2015 godine,nalazi se na idealnoj lokaciji u centru Ljoreta i 200m od plaže. Sadrži bar, restoran, bazen, igralište za decu. Sobe su 1/2 i 1/3 poseduju kupatilo (tuš/wc), tv, balkon. Usluga je na bazi punog pansiona (švedski sto) .

Hotel Golden Sand 3* http://www.hotelgoldensand.es/

Nalazi se na samo 400 metara od plaže u Ljoret de Maru. Sobe su 1/2, 1/3 uređene sa balkonom i TV-om. Objekat poseduje otvoreni bazen i restoran sa uslugom na bazi švedskog stola. Sobe su klimatizovane i uključuju sopstveno kupatilo sa fenom za kosu. Usluga je na bazi punog pansiona (švedski sto) .

Hotel Villa Garbi 3* https://www.hotelesgarbi.com/en/hotels/hotel-garbi

Nalazi se u strogom centu u glavnoj ulici Ljoreta na 400 m od plaze. Sadrži bar, restoran, bazen. Sobe su 1/2 i 1/3 poseduju kupatilo (tuš/wc), tv, balkon. Usluga je na bazi punog pansiona (švedski sto) .

Hotel Hawai Montevista 3* https://www.blueseahotels.com/en/hoteles/destinos/costa-brava/lloret-de-mar/blue-sea-hotel-montevista-hawai

Nalazi na 500metara od plaže u Ljoretu. Sobe su 1/2 i 1/3 sa kupatilom, klimom, terasom, tv-om i sefom. Hotel ima otvoreni bazen, bar, recepciju. Usluga je na bazi punog pansiona– švedski sto.

Montecatini Terme

Hotel Innocenti 3*http://www.hotelinnocenti.com/en/, nalazi se u srcu Montekatinija.U sklopu hotela se nalazi, bar, restoran, bazen. Sobe su 1/2 i 1/3 imaju kupatilo, klimu, tv, telefon. Doručak je na bazi švedskog stola-kontinentalni.

Hotel Resort 3* http://www.hotelresortmontecatini.it/en/ nalazi se na 10m od centra Montekatinija. Sadrži restoran, bar, baštu. Sobe su 1/2 i 1/3 sa kupatilom, tv-om, telefonom. Doručak je na kontinentalni na bazi švedskog stola.

Hotel Massimo d Azeglio 3* http://www.hotelmassimodazeglio.it/ nalazi se u centru Montekatinija u glavnoj ulici Corso Mateotti . Udobne sobe, uređene u italijanskom stilu imaju tv, telefon,klimu. Doručak je na kontinentalni na bazi švedskog stola.

Hotel Corallo 3*  www.golfhotelcorallo.it  Nalazi se u centru Montekatinija, blizu železničke stanice. Sobe su 1/2 I 1/3 I imaju TV, klima uređaj, telefon… Sadržaj hotela: recepcija, bar, restoran, kongresna sala, spoljašnji bazen. Doručak je na bazi švedskog stola-kontinentalni.

Hotel Miro 3* https://www.hotelmiro.eu/ smešten u Montekatini termama. Hotel ima restoran, bar, terasu, tv sobu. Sobe imaju kupatilo sa tuš kabinom, tv, telefon, mini bar (uz doplatu), fen. Doručak je na bazi švedskog stola, kontinentalni. 

 

 Hotel Holiday 3*  www.hotelholidaymontecatini.com  Nalazi se u starom delu Montekatini termi. Hotel ima restoran, recepciju… Sobe imaju kupatilo , tv, fen. Doručak je na bazi švedskog stola, kontinentalni.   

Hotel Nuovo Savi 3*  https://www.hotelnuovosavi.com  Smešten je na glavnoj ulici za trgovinu Corso Giacomo Matteotti u banji Montekatini. Poseduje otvoreni bazen, restoran. Sobe su 1/2 i 1/3 i predstavljaju miks klasi?nog i modernog ure?enja sa sopstvenim kupatilom i fenom za kosu i toaletnim priborom. Pojedine sobe imaju balkon. Doručak je kontinentalni na bazi švedskog stola.

Aranžman je radjen na bazi minimum 60 prijavljenih putnika.

UZ OVAJ PROGRAM VAZE OPSTI USLOVI ORGANIZOVANJA PUTOVANJA AGENCIJE

LICENCA MINISTARSTVA TURIZMA OTP 23/2018.

Leave a Reply