TAJLAND PONUDA

[title_nd tag=”h1″ align=”left” title=”TAJLAND POLAZAK 8. AVGUST 9 NOĆENJA/ 12 DANA”]
[title_nd tag=”h2″ align=”left” title=”Galerija”]
[title_nd tag=”h2″ align=”left” title=”Lokacija”]

Ovo putovanje u zemlju »slobode i osmeha«, kako popularno zovu Tajland, pružiće vam uživanje u raznovrsnim prirodnim lepotama, upoznavanje sa fascinantnim budističkim kulturno-istorijskim spomenicima i izvrsnim tajlandskim kulinarskim specijalitetima kao i nezaboravan noćni provod. To je jedina zemlja indokineskog poluostrva koja je sačuvala sopstvenu slobodu u kolonijalno vreme. Zbog svojih lepota decenijama unazad privlači turiste iz celog sveta, a najprijatnija je gostoljubivost i šarm tajlandskog naroda. Ova zemlja posetiocu može mnogo toga da pruži, ali najbolje ćete je doživeti ako »usporite«, ako gledate na stvari i činite onako kako čine Tajlanđani. Oni nigde ne žure, prihvataju život onakav kakav jeste i uživaju u svemu. Doživite Tajland na pravi način….

[title_nd tag=”h2″ align=”left” title=”Cenovnik”]

U cenu putovanja je uračunato: prevoz avionom na navedenim relacijama, 20 kg kabinskog prtljaga i 7 kg ručnog prtljaga po osobi, hrana i piće na letu Beograd-Dubai-Beograd, smeštaj u standardnim dvokrevetnim sobama u hotelima 4* (lokalne kategorizacije) u Bangkoku i u Pataji, usluga u hotelima noćenje sa doručkom (švedski sto), privatni transferi na destinaciji prema programu visokokvalitetnim klimatizovanim vozilima turističke kategorije, razgledanje grada sa ručkom, troškovi organizovanja putovanja, kao i profesionalni, licencirani turistički vodič na srpskom jeziku koji sa grupom putuje iz Beograda.

U cenu putovanja nije uračunato: avio-takse 179 Eur po osobi i za odrasle i za decu (ne podleže promeni) , fakultativni izleti sa vodičem na srpskom jeziku koji nisu navedeni u programu, ručkovi i večere koji nisu navedeni u programu putovanja, međunarodno zdravstveno osiguranje  i osiguranje od otkaza putovanja, viza za Tajland ( trenutna cena vize sa troškovima viziranja iznosi 50 eur po pasošu).

OPISI HOTELA:

Bankok

CENTURY PARK HOTEL 4* www.centuryparkhotel.com SUPERIOR SOBE

9 Ratchaprarop Road, Pratinum-Victory Monument, Bangkok 10400, Thailand

Hotel je dobro lociran u Victory Monument zoni grada. Od aerodrome je udaljen oko 30 minuta vožnje. Na 5 minuta hoda od hotela se nalazi BTS Skytrain station tj. stanica nadzemnog metroa. 500 metara od hotela se nalazi čuvena Pratinum šoping zona (kvantaška pijaca) i Baiyoke Sky Towers, sa čijeg vrha se pruža fascinantan pogled na skoro ceo Bangkok, dok su čuvene noćne pijace Patpong i Lumpini na svega 10-ak minuta vožnje od hotela. Svakok dana hotel za svoje goste obezbeđuje šatl servis do popularnih šoping mesta. Na samom krovu hotela se nalazi otvoreni bazen okružen tropskom baštom, tako da gostima hotela pruža osećaj boravka u tropskoj oazi, a ipak u živom gradskom okruženju Bangkoka. Superior sobe hotela su veličine 34 m kvadratnih i moderno su opremljene. Sve su klimatizovane i poseduju, veliki plazma TV sa velikim brojem internacionalnih kanala, mini-bar, sef, aparat za čaj i kafu, kupatilo sa kadom i tuš kabinom i fenom za kosu, internet priključak koji se dodatno plaća na recepciji hotela… Pored glavnog restorana JESS gde se doručak služi po principu švedskog stola, gosti moogu uživati u ukusima italijanske kuhinje u a la carte restoranu Roberto ili u slatkim specijalitetima u poslastičarnici Patisserie, dok je za ljubitelje noćnog života obezbeđen noćni klub za živom muzikom Singapore Bar…

Pataja

MERCURE PATTAYA 4*

www.nercurepattaya.com SUPERIOR SOBE

484, Moo 10, Pattaya 2nd Road, Soi 15, Chonburi, 20150 Pattaya Central, Thailand

Ovaj hotel je smešten u centralnoj zoni Pataje, oko 6 minuta hoda od peščane, gradske plaže Pataje. A sa druge strane, za goste koji žele da budu smešteni u blizini mnogobrojnih restorana, šetališta, šoping centara, dnevnih i noćnih aktivnosti ovaj hotel je odličan izbor. Hotel svojim gostima pruža relaksaciju u otovrenom bazenu, kao i spa centru sa neizbežnom, čuvenom tajlandskom masažom. Pored restorana gde se doručak služi na bazi švedskog stola gosti mogu da se relaksiraju i u baru pored bazena sa velikim izborom osvežavajućih i alkoholnih pica..

Sadržaji Superior sobe koja ima 28m kvadratnih: balkon, pogled na bazen, pogled na grad, telefon, satelitski kanali, flat-screen TV, sef, klima-uređaj, deo za sedenje, na raspolaganju povezana/-e soba/-e, tuš, fen za kosu, toaletni pribor, toalet, kupatilo, aparat za kafu/čaj, mini-bar, frižider, usluga buđenja. Besplatan WiFi je dostupan u svim sobama.

VIZA: Vizu za državljane Srbije obezbedjuje agencija . Za vizu je potrebno priložiti :

  • 1 fotografije skorijeg datuma na beloj pozadini veličine kao za pasoš

  • pasoš koji mora da važi 6 meseci računajući povratak sa putovanja

  • procedura izavanja vize traje od 2 do 4 dana u zavisnosti od radnih i neradnih dana ambasade

Napomena: aencija moze posredovati u izdavanju viza i za državljane sadašnjih država, a nekadašnjih jugoslovenskih republika.

VAŽNE NAPOMENE :

MINIMUM ZA REALIZACIJU GRUPE JE 15 PUTNIKA !

USLOVI PLAĆANJA: UPLATA AKONTACIJE 50% DO 22. JUNA 2017. ILI DO POPUNE MESTARANIJE. OSTATAK OD 50% 25 DANA PRED PUT !

Uplata se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Intesa banke na dan uplate.

PREMA UGOVORU SA PARTNEROM SA TAJLANDA, MOŽE DOĆI DO PROMENE HOTELA, ALI U TOM SLUČAJU PARTNER JE U OBAVEZI DA OBEZBEDI HOTELE ISTE KATEGORIZACIJE I SLIČNE LOKACIJE !

Korisne informacije:

  • Uobičajene vremenske prilike u ovom periodu su karakteristične za tropski pojas. Temperature vazduha su u proseku od 25 do 32 C u toku dana, dok su večeri prijatnije sa temperaturom u proseku oko 27 C. Vlažnost vazduha je oko 80 %. Temperatura mora se kreće u proseku oko 30 C.Tropski pljuskovi su uobičajena pojava u ovom delu sveta u ovom periodu !

  • Valuta Kraljevine Tajland je bat: 1USD = 34,73 THB 1EUR= 37,92 THB.

  • Preporučuje se poneti kapu ili šešir za sunce i kreme za sunčanje sa visokim faktorom.

  • Mole se putnici da provere tačno vreme leta dva dana pre polaska na telefon +381 11 7858586.

Organizator putovanja

Licenca kategorije OTP, broj 416 od 25.02.2010

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja. Molimo putnike da pročitaju Opšte uslove Putovanja. Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima.

Leave a Reply