TUNIS PONUDA

 

Tunis ili „Zemlja jasmina“ se na severu i na istoku graniči sa Sredozemnim morem, na zapadu sa Alžirom, dok se na jugoistoku graniči sa Libijom. Naziv Tunis potiče od istoimenog glavnog grada. Klima Tunisa je suptropska i pod uticajem je jakih suvih vetrova iz Sahare i vlažnih vetrova sa Sredozemnog mora. Sahara zauzima više od 40% teritorije države, dok je ostatak teritorije prilično plodan. Poznat je po veštini trgovanja, što je zaostavština Feničana. Zahvaljujući tome turisti uživaju i u poseti njihovih nadaleko poznatih pijaca. Svakako, ono što najviše privlači turiste je obala duga 1.300 kilometara, moderni kompleksi, gostoljubivost domaćina, peščane plaže i kristalno čisto more. Najpoznatija letovališta su Monastir, Hamamet, Sus i Port El Kantaui.

1. dan – Sastanak grupe na aerodromu «Nikola Tesla», dva sata pred predviđeno poletanje aviona. Predviđeno poletanje aviona za Tunis letom JU 9980 je oko 12.00h. Posluženje u avionu. Predviđeno sletanje u Tunis (po lokalnom vremenu) oko 13.20h. Transfer do hotela. Smeštaj u hotel prema pravilima hotela.

2 – 10/ 11. dan – Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge.

11/ 12. dan – Napuštanje hotela u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika i prema hotelskim pravilima. Slobodno vreme. Transfer do aerodroma. Predviđeno poletanje (po lokalnom vremenu) za Beograd letom JU 9981 je oko 14.10h. Let za Beograd. Posluženje u avionu. Sletanje u Beograd predviđeno oko 17.25h. Kraj programa.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
 avio prevoz na relaciji Beograd – Tunis – Beograd
 transfer na relaciji aerodrom – hotel – aerodrome
 sme taj u oda ranom otelu na azi oda rane usluge I sve uklju eno ili HB polupansion
 usluge predstavnika agencije na destinaciji.
 avio tro kovi sa svim doplatama) – 89 eura
 dinarski deo aran mana – 600 din (odrasla osoba), 300 din (dete do 12 godina)
CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
 oravi na taksa 2 tnd za otele 3* i 3 tnd za otele 4* i 5* po oso i po danu. Pla anje je na recepciji hotela od 01.11.2018. (maksimalno se napla uje 7 dana taksa .
 međunarodno zdravstveno osiguranje
 fakultativni izleti i posete posebne usluge i individualni zahtevi

Uslovi plaćanja:

Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, Beograd na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

Način plaćanja:

  • gotovinski – akontacija 30% od ukupne cene turističkog putovanja, preostali iznos najkasnije 21 dan pre početka putovanja;

OPISI HOTELA IZ TABELE


Dreams Beach 3*
Lokacija: Hotel se nalazi u letovalištu Sousse, nekoliko km od odmarališta Port El Kantaoui. Delphine Dreams Beach hotel se nalazi na samoj plaži. Sadržaj hotela: U sklopu hotela se nalaze 2 restorana, bar, snack bar, recepcija, otvoreni bazen, prodavnica, Wi-Fi internet, bilijar, sauna, rent-a-car. Hotel poseduje parking. Sadržaj soba: Hotel ima 93 sobe. Sve sobe poseduju kupatilo, klima uređaj, SAT TV, telefon, balkon/terasu.

El Kantaoui Center 4*
Lokacija: Ovaj hotel se nalazi između Susa i Port el Kantaouia, na 350 metara  od marine i šetališta Port el Kantaoui.  Udaljen je 8 km od centra Susa. Peščana plaže se nalazi na udaljenosti oko 150 m. Sadržaj hotela: U sklopu hotela se nalaze 4 restorana, 5 barova, recepcija, 2 otvorena bazena, bazen sa đakuzijem, prostor za pušače, kozmetički salon, menjačnica, suvenirnica, teniski tereni, bilijar, sauna, fitnes, spa centar, parno kupatilo, golf teren, stoni tenis, mini golf, igralište za decu sa animacijama. Sadržaj soba: Hotel raspolaže sa 482 sobe. Sve sobe poseduju kupatilo, klima uređaj, SAT TV, fen, telefon, balkon ili terasu.

Hotel Nerolia by Magic 4*

Lokacija: Hotel se nalazi u bujnom zelenilu koje se prostire na površini od čak 3 hektara. Peščana plaža je udaljena oko 350 m od hotela, a nalazi se u Skanesu na pola puta između Susa i Monastira. Sadržaj hotela: Hotel u ponudi ima glavni restoran sa barom i terasom, bar pored bazena kao i snek bar, veliki bazen na otvorenom sa ležaljkama i suncobranima, zatvoreni bazen, manji Spa centar sa hamamom, prostorijama za masažu, saunom i fitnes centrom, Wi-Fi (besplatan), usluge pranja i peglanja veša, teniski teren, karaoke, igralište za decu, bilijar. Sadržaj soba: Sve hotelske sobe imaju: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen za kosu, telefon, TV, centralnu klimu, sef (na recepciji hotela), balkon ili terasu.

Magic Royal Kenz 4*
Lokacija:
Hotel se nalazi u letovalištu Sus, na 700 metara od najbliže plaže. Luka Port El Kantaoui udaljena je 3km od hotela. Tu je i zabavni park, kao i aqua park. Sadržaj hotela: Gosti koji borave u hotelu Magic Royal Kenz imaju na raspolaganju: restoran, teretanu, saunu, bazen, tenis, sef, vrt, otvoreni i zatvoreni bazen, prodavnice, uslugu pranja veša, 24-h dostupnu recepciju, diskoteku. Na samo 1,2km od hotela nalazi se golf teren. Ležaljke su uključene na bazenu. Sadržaj soba: Sobe u hotelu imaju privatno kupatilo sa tušem, klima uređaj, balkon ili terasu, telefon, TV, mini bar / mini frižider, WI-FI, sef, pogled na vrt i prostor za opuštanje.

Hotel Magic Caribbean World Monastir 4*
Lokacija: Hotel Caribbean World Monastir je hotel u Monastiru, udaljen 10 km od Susa. Hotel ima privatnu plažu. Sadržaj hotela: Hotel nudi restoran, recepciju 24h, otvoreni i zatvoreni bazen, akua park, brojne zabavne programe i sportske sadržaje, fitnes, Wi-Fi (besplatan), dečiji klub, Wellness centar i parking. Sadržaj soba: Sve sobe poseduju kupatilo, fen za kosu, pogled na vrt, telefon, TV, sef, radni sto, klimu, mini bar, Wi-Fi, balkon/terasa.


Hotel Magic Venus Beach Aquasplash 4*
Lokacija: Ovaj hotel nudi besprekornu uslugu, naglašavajući udobnost i posebnu pažnju upućenu gostima. U Hamametu, sa novim vodenim parkom (izgrađenim 2015. godine), predivnom peščanom plažom sa besplatnim ležaljkama i suncobranima, predstavlja idealan hotel za celu porodicu. Sadržaj hotela: Hotel u ponudi ima pet restorana i nekoliko barova koji se nalaze u okviru hotelskog kompleksa, na plaži, pored bazena, u lobiju hotela, kao i u noćnom klubu, dva bazena na otvorenom (za odrasle i poseban deo za decu) sa ležaljkama i suncobranima, Wi-Fi (besplatan) na otvorenim površinama hotela, usluge pranja i peglanja veša, teniski teren, konferencijske sale, teren za odbojku na plaži, teren za fudbal, prostor za animaciju na otvorenom, Spa i Wellness centar sa đakutijem i prostorijama za masažu, animacija za decu, Aquapark sa otvorenim bazenom za decu, usluga čuvanja dece, itd. Sadržaj soba: Hotel ima ukupno 339 soba. Sve sobe imaju: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen za kosu, telefon, TV, klimu, Wi-Fi, balkon ili terasu.

Magic Palm Beach 4*
Lokacija:
Hotel se nalazi u letovalištu Hamamet, u blizini zaliva Hamamet, i oko 3km od centra. Mnoge radnje i autobuska stanica nalaze se u blizini hotela, na udaljenosti od oko 1km, odakle se mogu posetiti važne gradske znamenitosti. Sadržaj hotela: Hotel nudi sledeće usluge i sadržaje: privatnu plažu i spoljašnji bazen sa ležaljkama i suncobranima i bar pored bazena, dečiji bazen, igraonica za decu, besplatan pristup internetu, spa centar, usluge pranja veša, konferencijsku salu, besplatan parking, usluge iznajmljivanja automobila, 2 teniska terena, odbojkaški teren, golf terene, buffet restoran, 2 a la card restorana sa italijanskim i lokalnim menijem, 2 bara i 2 noćna kluba. Sadržaj soba: Magic Palm Beach ima 210 soba sa toplim, orijentalnim ambijentom i balkonom sa pogledom na more ili vrt, klima-uređaj, besplatan pristup internetu, TV, telefon, kupatilo sa kadom ili tušem, fen za kosu i peškire.

Hotel Magic Scheherazade Sensimar 4* (adult only)

Lokacija: Ovaj hotel je namenjen isključivo odraslim osobama za luksuzan i miran odmor. Nalazi se u Susu, na privatnoj peščanoj plaži sa besplatnim suncobranima i ležaljkama. Sadržaj hotela: Hotel u ponudi ima dva restorana i nekoliko barova širom hotelskog kompleksa, gde gosti mogu uživati u nacionalnoj i internacionalnoj kuhinji, kao i raznim vrstama domećeg i stranog pića, dva velika relax bazena na otvorenom, hotelsku terasu sa pogledom na more, Wi-Fi (besplatan), usluge pranja veša, teniski teren, teren za odbojku na plaži, Spa i Wellness centar sa prostorijama za masažu, hamam, parking. Sadržaj soba: Hotel ima ukupno 204 sobe. Sve sobe poseduju: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen za kosu, telefon, TV, klimu, sef (na recepciji hotela), Wi-Fi, balkon ili terasa.

Magic Holiday Village Manar 5*
Lokacija: Hotel pripada Hamametu i ima privatnu plažu. Magic Holidai Village Manar je hotel koji poznat po prijateljskoj atmosferi, savršen za porodice koje traže odmor iz snova. Sa odličnom pozicijom do mora i bujnih vrtova u blizini, hotel nudi svojim klijentima jedinstveno iskustvo sa bogatstvom kvalitetnih usluga i sadržaja, kao i sa više opcija za zabavu. Hotel se nalazi na obali mora i ima privatnu peščanu plažu sa ležaljkama, suncobranima i barom.Sadržaj hotela: Hotel nudi 5 restorana i 4 bara, konferencijsku salu, 2 otvorena i zatvoreni bazen, dečiji bazen, mini klub za decu, čuvanje dece, akvapark, Wi-Fi (besplatan), usluge pranja veša i hemijskog čišćenja, teniski teren, teren za odbojku na pesku, fudbalski teren, zabavne predstave, fitnes, Spa i Wellness centar. Sadržaj soba: Hotel ima ukupno 333 prostrane i elegantne sobe. Sve sobe poseduju: kupatilo, fen za kosu, telefon, TV, klimu, mini bar, Wi-Fi.

Movenpick Resort Marine & Spa 5*

Lokacija: Hotel se nalazi u centru letovališta Sus, na privatnoj plaži,u neposrtdnoj blizini glavnih trgovačkih ulica, medine i šetališta pored obale. Sadržaj hotela: Gostima je ne raspolaganju pet restorana i 6 barova, spa centar, bazen sa morskom vodom koja se greje, teretana, jedan otvoreni bazen sa morskom i dva sa slatkom vodom, menjačnica. Sadržaj soba: svesobe sadrže LCD TV, klima uređaj, telefon, besplatan Wi-Fi internet, sef, aparat za čaj i kafu, mini bar, kupatilo sa kadom, fen za kosu, balkon.

Organizator putovanja:

 

Licenca OTP broj 55/2015 od 15.12.2015

Leave a Reply