VILA ALONI STUDIOS

Vila Aloni – AfitosNalazi se 200m od hotela Afitos, 800m od plaže (peščana i šljunkovita) i 80km od aerodromu u Solunu. Afitos je tradicionalno selo na Kasandri, udaljeno 83km od Soluna. Izgradjeno na brdu, selo nudi prekrasan pogled na zaliv Toroneos, stvarajući osećaj da ste na Egejskom ostrvu. Dopašće Vam se arhitektura kuća u steni, Sv. Demetrius, slikovite ulice, restorani, tradicionalne taverne, kafići i barovi u Afitosu.

Sadržaj hotela: Aloni Studios nudi otvoreni bazen, roštilj. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

Sadržaj soba: Sobe se nalaze na prvom spratu i prizemlju i opremljene su TV-om, klima uređajem (4EUR po danu), frižiderom, kuhinjom, WI-FI besplatan, balkonom.

Primorsko seoce u istočnom delu poluostrva Kassandra.Od Soluna ga deli rastojanje od oko 75 km..Afitos je sačuvao bogato kulturno-istorijsko nasleđe.Prvi pomeni i zapisi o Afitosu sežu još 800 godina pre Hrista.Kako kaže mit u drevna doba kroz njega su prolazile vojskovođe,carevi,osvajači a gotovo čitavih 3000 godina se u njemu prepliću tradicija i priroda.

Današnj Afitos je tradicionalno grčko letovalište sa primesima mediterandkog duha i decenijama unazad je sastajalište zapadnoevropskih turista,koji su ovde otkrili raj i opuštajuću atmosferu.Mesto je vrlo slikovito sa kamenim zdanjima kaldrmisanim sokacima u kojima se nalazei brojne prodavnice i taverne..Sagrađen je na ogromnoj steni sa impresivnim vidikovcem koja se uzdiže nad dugom peščanom plažom pa mnogima liči na ostrvo. More je kod Afitosa kristalno bistro i zadržava toplotu sve do same jeseni.

NAČIN PLAĆANJA:

  • 30% od cene aranžmana prilikom rezervacije. Ostatak aranžmana minimum 10 dana pre početka putovanja;
  • Mesečnim ratama (bez uvećanja) putem čekova građana ili administrativnom zabranom (samo firme za koje u agenciji dobijete odobrenje), zaključno sa 15.12.2020. godine;
  • Putem profakture koja mora biti realizovana u roku od 3 dana od datuma izdavanja;
  • Prema novom Zakonu o trgovini turističke agencije i organizatori putovanja su u obavezi da naplaćuju turističke usluge u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan placanja.

Leave a Reply