VILA ANESIS

Vila Anesis ( Neos Marmaras) je udaljen 200 m od gradske plaže, renovirana 2014/15, sa  prostranim holom i recepcijom u prizemlju. Pogodan kutak za druženja i ostavljanje prtljaga do polaska autobusa .

Raspolaže dvokrevetnim, trokrevetnim I četvorokrevetnim studijima u prizemlju, na prvom, drugom I trećem spratu, kao i trokrevetnim apartmanima u prizemlju od kojih svaki  poseduje  opremljenu kuhinju/nišu, kupatilo TWC, TV, AC, terasu.

VILA ANESIS – OPIS SMEŠTAJA:

1/2+1 studio –  soba sa dva spojena ležaja i jednim klasičnim ležajem ili užim francuskim ležajem i jednim klasičnim ležajem. TV, AC i kuhinjom/nišom , kupatilo(TWC).

1/3 studio –  soba sa tri klasična ležaja, TV, AC i kuhinjom/nišom , kupatilo(TWC).

1/3 apartman –  soba sa tri klasična ležaja, TV, AC i fizički odvojena kuhinja, kupatilo(TWC).

1/4 studio –  soba sa četiri klasična ležaja, TV, AC i kuhinjom/nišom , kupatilo(TWC).

NAPOMENA: Doplata za AC je 5 eur dnevno. 

-Uslovi za decu u studiju / apartmanu • dva deteta do 10 godina starosti mogu koristiti jedan ležaj. Dete 0-3 godine može u studiju / apartmanu da boravi bez sopstvenog ležaja.
-Korišćenje interneta i peškira – BESPLATNO. Doplata za korišćenje klima uređaja je 3 € po danu.
-Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na datum iz tabele.
-Boravišna taksa u Grčkoj: Od 01.01.2018 se vrši naplata boravišne takse u Grčkoj u privatnom smeštaju. Cena boravišne takse iznosi 0,5€ dnevno po smeštajnoj jedinici (studiju/apartmanu). Boravišna taksa se plaća na licu mesta (na dan dolaska u vilu).
-NEMA UVEĆANJA ZA ODLOŽENO PLAĆANJE ARANŽMANA!

Leave a Reply