VILA DOCTOR 2

[title_nd tag=”h1″ align=”left” title=”VILA DOCTOR 2″]
[title_nd tag=”h2″ align=”left” title=”Galerija”]
[title_nd tag=”h2″ align=”left” title=”Lokacija”]

Vila Doctor 2 Nei Pori se nalazi u mirnom okruženju na manje od 250 metara od prostrane peščane plaže. Okružena je bujnim zelenilom. U blizini se nalaze dobro snabdevene prodavnice.

Struktura u vili Doctor 2: 8 studija se nalaze na I i II Spratu. Na prvom spratu su: 1/3 br. 1. (pogled vrt), 1/3 br. 2 i 3 i 1/4 br. 4 (svi pogled ulica). Na drugom spratu su: 1/3 br. 5. (pogled vrt), 1/3 br. 6 i 7 i 1/4 br. 4 (svi pogled ulica). Svi trokrevetni studiji imaju bračni ležaj I jedan standardni ležaj, a četvorokrevetni studiji imaju jedan bračni ležaj i dva standardna.

 

Opis: Studiji imaju kuhinjski deo, TWC, TV, balkon. Posteljina se menja jednom u toku boravka gostiju. Gosti su dužni da sami vode računa o higijeni (poneti peškire i sredstva za higijenu) kao i da poštuju kućni red.Dodatni sadržaji: WiFi pristup besplatno. Parking je ispred vile.

Klima uređaj: uračunat je u cenu aranžmana

Nei Pori, primorsko mesto, jedno je od najpopularnijih letovališta u Grčkoj. Smešten ispod planine Olimp, od makedonske granice je udaljen oko 160 km a od Katerinija je udaljen oko 40 km. Na par kilometara severno od Nei Porija nalazi se poznato letovalište Platamon, a na jugu, severna delta reke Pinios. Karakteristike ovog letovališta su jako široka i dugačka peščana plaža, kristalno čisto more, parkovi i igrališta za decu, mnogobrojni kafići, poslastičarnice, taverne, restorani kao i prostrani trgovi. Sve ovo čini Nei Pori idealnim mestom za porodično letovanje. Nei Pori je osnovan 1976. godine i gradjen je po urbanističkim planovima, pa su zato ulice široke sa prostranim trgovima, a stanovništvo se uglavnom bavi turizmom. U mestu postoje i objekati kao što su crkva, osnovna škola, kulturni centar, dva fudbalska igrališta, ambulanta, kao i veliki broj hotela i apartmana. Plaža u Nei Poriju je peščana, od najfinijeg, sitnog, zlatno žutog peska, a isti takav je i u vodi, kroz koju se postepeno I polako dolazi do dubine a more je ovde poznato po čistoći i prozirnosti.

[title_nd tag=”h2″ align=”left” title=”Cenovnik vila Doctor 2″]

10 NOĆI – PAKET ARANŽMAN  ( PREVOZ + SMEŠTAJ)

cenovnik

Plaćanje se vrši po srednjem kursu NBS

Leave a Reply