VILA ELIZABETA

Vila Elizabeta – Kalitea se nalazi u pešačkoj zoni u centru, 350 m od plaže.

Smeštaj: Vila poseduje studije za dve i tri osobe na prvom spratu.

Oprema: Lepo uređeni studiji, u svakom studiju se nalazi kuhinjski blok, televizor, klima uređaj, kupatilo, terasa, WiFi.

Ležajevi: Francuski i singl ležajevi 

Klima: Korišćenje klime je bez doplate.

Na prvom prstu Halkidikija, na istočnoj strani poluostrva Kasandra, nalazi se letovalište Kalitea (u prevodu “lep pogled”).. Ime je dobila po prelepim vidikovcima, koje poseduje. Beli pesak, i zelena tirkizna boja mora, pravi su maganet već dugi niz godina, za veliki broj turista i iz Srbije. Boravak u ovom mestu upotpunjuje i veliki izbor restorana, taverni i kafića. Kalitea je mesto idealno za mlade i one koji se tako osećaju, jer poseduje najpopularnije diskoteke i klubove na Halkidikiju, nadaleko poznate po dobrom provodu. Kalitea je ”prestonica” noćnog života na Halkidikiju. Na samom izlazu iz Kalitee, nalaze se noćni klubovi “Angels Club“ ,“Ahoy”, “Markiz”, “Club Pearl”, koji tokom letnje sezone privlače čak i stanovnike Soluna, što dovoljno govori o kvalitetu provoda.

POGODNOSTI ZA DECU

Dete 0-1,99god – gratis na zajedničkom ležaju i sedištu u autobusu

Dete do 5,99 god na zajedničkom ležaju – plaća autobusku kartu prema mestu polaska

Treće dete do 12 god u porodici – gratis

USLOVI PLAĆANJA:

Napomena: sve cene u tabelama date su u eurima, a plative su isključivo u dinarskoj protivvrednosti prema srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. Cena aranžmana garantovana je samo za uplaćeni deo ukupne sume, ostatak je podložan promeni u slučaju velike oscilacije kursa na monetarnom tržištu.

– Avans u iznosu od 30% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak sume:

– Do polaska – gotovinski 15 dana pre polaska na put

– Čekovima građana do 15.12. (avans 30%, ostatak u ratama do polaska. Čekovi se deponuju 10 dana pred polazak na put)

– Administrativnom zabranom do 15.12

Leave a Reply