VILA HALKIAS

[title_nd tag=”h1″ align=”left” title=”VILA HALKIAS PEFKOHORI”]
[title_nd tag=”h2″ align=”left” title=”Galerija”]
[title_nd tag=”h2″ align=”left” title=”Lokacija”]

Vila Halkias – Pefkohori- se nalazi na nepunih 250m od plaže i šetališta. U blizini vile se nalazi i stari trg Pefkohorija gde se nalazi poznata stara crkva i mnoštvo restorana i barova.

Struktura: Apartman br. 1 se nalazi u spuštenom prizemlju, apartmani br. 3 i 4 su na i spratu, apartman br. 8 je na II spratu.

Opis: Vila nudi smeštaj u prostranim trokrevetnim i četvorokrevetnim apartmanima u niskom prizemlju, prvom i drugom spratu. Apartmani su opremljeni kuhinjom (rešo sa dve grejne ploče) sa frižiderom, kupatilom sa tuš kadom, klima uređajem i SAT TV-om. Apartmani poseduju jedan francuski ležaj u kuhinji i dva standardna ležaja u spavaćoj sobi. Svaki apartman ima po dva balkona, jedan orijentisan ka ulici a drugi ka unutrašnjem dvorištu. Posteljina i peškiri su sastavni deo svake smeštajne jedinice i menjaju se jednom u toku boravka gostiju.

Dodatni sardržaji: Apartmani raspolažu sa bežičnim internetom.

Klima uređaj: uključen u cenu.

[title_nd tag=”h2″ align=”left” title=”Cenovnik vila Halkias Pefkohori”]

SPECIJALNI POPUSTI ZA UPLATE U CELOSTI – PRILIKOM REZERVACIJE

Do 1.02.2020. – POPUST 15 %

POPUSTI NE VAŽE ZA PRVE I POSLEDNJE SMENE OZNAČENE *

cenovnik
cenovnik

Sopstveni prevoz: Cena aranžmana u tabelama data je po smeštajnoj jedinici bez prevoza.

Spajanje smena : za spajanje smena sa autobuskim prevozom , kod smena sa  * (prva i poslednja ) , za drugu smenu se doplacuje prevoz jedan pravac 

Autobuski prevoz : cene autobuske karte po osobi se nalaze u tabeli ispod. Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na datum iz tabele.

Uslovi za decu: dete 0 – 12 godina može koristiti zajednički ležaj, besplatno.

Uslovi za decu za  prve i poslednje smene označene*  dete 0-2 godina – besplatno (u pratnji min. 2 punoplatežne osobe), koristi zajednički ležaj i ima svoje sedište u autobusu;

N A Č I N I  P L A Ć A N J A

Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate

1. GOTOVINSKA UPLATA
Akontacija 30% prilikom prijave i sklapanja Ugovora o Putovanju, a ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja (gotovinski,karticom,čekovima građana).

  1. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
    Adminstrativnom zabranom na platu i penziju, u jednakim ratama do 15.12.2020. godine, bez uvećanja. Agencija zadržava diskreciono pravo na selekciju pravnih subjekata.

3. UPLATA NA RATE
Akontacija 30% prilikom sklapanja Ugovora o Putovanju, ostatak – 20 dana pre početka putovanja deponuju se čekovi građana (bez uvećanja) sa datumima dospeća isključivo 15.-tog u mesecu – poslednja rata 15.12.2020. Cekovima se ne mogu platiti aranzmani koji su po specijalnoj ili last minute ceni.

Leave a Reply