VILA J&P

Vila J&P –Neos Marmaras – Na  izuzetnoj poziciji prva linija do mora, obala Paradizo plaže Smeštaj: Poseduje studije za dve i tri osobe

Oprema: Kuhinjski blok, televizor, klima uređaj, kupatilo, terasa, WiFi

Ležajevi: Standardni francuski i single ležajevi

Pogodnosti: Dvorište, mogućnost doplate polupansiona.

Klima: Korišćenje klime je bez doplate

Vila J&P Neos Marmaras se nalazi na Paradiso plaži, u lepo uredjenom dvorištu, okružena zelenilom. Vila ima sopstveni parking, kao i restoran u sklopu objekta, gde se može uplatiti polupansion, na licu mesta, cena do 15€ po osobi.

Marmaras je najveće mesto i centar svih dešavanja na poluostrvu Sitonija, udaljeno 118 kilometara od Soluna, a 20 km od letovališta Nikiti. Naselje se nalazi na zapadnoj obali Sitonije, okrenuto ka poluostrvu Kasandra. Amfiteatralno izgrađen, Neos Marmaras je poznat po predivnoj vegetaciji koja ga okružuje i kristalno čistom Egejskom moru. Iznenadiće Vas brdovitim ulicama, ali ćete se i na to vrlo brzo navići i uživati u njegovim čarima. Ovde je na jedinstven način spojeno more sa planinom i brdima, divlja zabava i romantične šetnje, grčka nacionalna sa stranom kuhinjom.

 

  • Boravišna taksa: 0,50€ po sobi dnevno (plaća se na licu mesta, direktno vlasniku. Nije sastavni deo aranžmana)
PAKET ARANŽMAN PO OSOBI: AUTOBUSKI PREVOZ, SMEŠTAJ 10 NOĆENJA PO OSOBI U STUDIJU ILI APARTMANU
UMANJENJE ZA SOPSTVENI PREVOZ: 25 EUR PO PAKET ARANŽMANU
PRVA SMENA: NEMA UMANJENJA U SLUČAJU SOPSVENOG PREVOZA

*Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na datume iz tabele

USLOVI PLAĆANJA:

Napomena: sve cene u tabelama date su u eurima, a plative su isključivo u dinarskoj protivvrednosti prema srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. Cena aranžmana garantovana je samo za uplaćeni deo ukupne sume, ostatak je podložan promeni u slučaju velike oscilacije kursa na monetarnom tržištu.

– Avans u iznosu od 30% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak sume:

– Do polaska – gotovinski 15 dana pre polaska na put

– Čekovima građana do 15.12.2020. (avans 30%, ostatak u ratama do polaska. Čekovi se deponuju 10 dana pred polazak na put)

– Administrativnom zabranom do 15.12.2020.

Leave a Reply