VILA KAMINI KAVOS

Vila “KAMINI” – Vila se nalazi na samoj plaži u mirnom delu Kavosa. Vila ima svoje veliko uređeno dvorište sa dosta zelenila, stoletnim palmama i baštenskim garniturama gde može da se uživa u miru suncu i moru. Takođe ima mesta za parkiranje za goste koji dolaze sopstvenim prevozom. Udaljenost vile do samog centra Kavosa nepunih 200-300 metara. Supermarketi su u neposrednoj blizini glavne šetališne zone Kavosa.Vila raspolaže studio aparmanima: za dve, tri i četiri osobe, u prizemlju i na I spratu.

Svaki studio apartman je dosta konforan, sa modernim  stilom  opremljen sa: čajnom kuhinjom sa rešoom od dve ringle i osnovnim posuđem, frižiderom, kupatilom,  terasom i klima uređajem koji nije  uključen u cenu.(doplata 5 eur dnevno) Zamena posteljine i peškira na 5 dana. Svaka soba ima pogeld na more. Vila raspolaže određenim brojem ležaljki koji su na raspolaganju našim turistima, koji koriste smeštajne kapacitete vile KAMINI. Preporučujemo za omladinu u sezoni,  starije turiste i porodice u pred i postsezoni. Vila ima WiFi.

NAPOMENA:smene sa zvezdicom* u tabeli ne podležu nikakvim umanjenjima


USLOVI PLAĆANJA:  Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom, deviznom kursu poslovne banke – ALPHA BANKA na dan uplate.
NAČIN PLACANJA:  30% od cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak : najkasnije do 15 dana pre polaska ili  na rate čekovima građana do do 30.novembra 2017.god.; ili platnim karticama; ili putem administrativne zabrane do 30.novembra 2017 god.


AUTOBUSKI PREVOZ: Polazak autobusa je naznačen u tabeli: iz Beograda   u 15:00h, iz Niša – parking kod „Tempa“ oko 21.00h Povratak je poslednjeg dana boravka sa dogovorenog mesta u dogovoru sa predstavnikom agencije oko 14h,  po lokalnom vremenu.

 


ARANŽMAN OBUHVATA:
Prevoz turističkim autobusom (klima, audio/video oprema) na relaciji Beograd– Dasia –Beograd; prevoz trajektom
smeštaj na bazi 10 noćenja u izabranom objektu u 1/2, 1/3  studio apartmanima;
usluge predstavnika agencije organizatora putovanja ili inopartnera tokom boravka; troškove organizacije i vođstvo puta; putno zdravstveno osiguranje. „Dunav osiguranje” međunarodno putno osiguranje (grupna polisa) sa osiguranom sumom do 35.000 €, u vidu medicinske asistencije po uslovima Dunav osiguranja.


ARANŽMAN NE OBUHVATA:
Cena aranžmana ne obuhvata iznos za aplikacijsku naknadu ukoliko EU uvede obavezu plaćanja iste
Nepomenute usluge – individualne troškove.


NAPOMENE-UMANJENJA U ODNOSU NA CENU PAKET ARANŽMANA IZ TABELE:
U slučaju spajanja smena na našem prevozu  ukupna cena paket aranžmana se umanjuje za 25 € po osobi (ukoliko su rezervisane 2 smene) ili 50€ (ukoliko su rezervisane 3 smene). Navedena umanjenja se odnose isključivo za smene bez  zvezdice. Ukoliko su smene označene zvezdicom, ne podležu nikakvim umanjenjima po ovom osnovu, što podrazumeva da svi  plaćaju ukupnu cena pak. aranžmana. Ukoliko su smene kombinovane:  sa  zvezdicom  i bez zvezdice, umanjenje ukupne cene pak.aranžmana je 25 €/osobi.


SOPSTVENI PREVOZ:  Za sopstveni prevoz cena aranžmana se umanjuje 25  € / osobi.  Navedeno umanjenje se odnosi isključivo za  smene bez zvezdice. Ukoliko su smene označene zvezdicom, ne podležu nikakvim umanjenjima po ovom osnovu, što podrazumeva da svi  plaćaju ukupnu cena paket aranžmana.
U slučaju spajanja smena na sopstvenom prevozu ukupna cena paket aranžmana se umanjuje za 50 € po osobi(ukoliko su rezervisane 2 smene) ili 75 € (ukoliko su rezervisane 3 smene). Navedena umanjenja se odnose isključivo za smene bez * (zvezdice). Ukoliko su smene označene *(zvezdicom), ne podležu nikakvim umanjenjima po ovom osnovu, što podrazumeva da svi plaćaju ukupnu cena paket aranžmana. Ukoliko su smene kombinovane sa zvezdicom i bez zvezdice,umanjenje ukupne cene paket aranžmana je 25 € / osobi.


POPUSTI I DOPLATE NA CENU PAKET ARANŽMANA:
dete do 2 godine –gratis u zajedničkom ležaju i nema sedište u autobusu.
dete od 2-7 godina u zajedničkom ležaju plaća 50% cene iz tabele i ima svoje mesto u autobusu,osim za smene označene zvezdicom gde plaćaju punu cenu paket aranžmana; zajednički ležaj može koristiti samo jedno dete do 7 godina sa odraslom osobom ili dvoje dece do 7 godina.
deca od 2-10 godina u sopstvenom ležaju imaju popust 20 eur na kompletan aranžman i sedište u autobusu, osim za smene označene zvezdicom gde plaćaju punu cenu paket aranžmana
doplata za 1/1 – Za smene bez zvezdice: 70 % od cene aranžmana po osobi, umanjen za visinu prevoza od 25 € i putnici imaju jedno sedište u autobusu. Za smene sa  zvezdicom doplata je 70% od ukupne cene paket aranžmana i putnici imaju jedno sedište u autobusu.
Ÿdoplata za dodatno sedište u autobusu za sve putnike koji koriste uslugu paket aranžmana je 40 eur/po osobi.
VAŽNO – Za osobe starije od 70 godina doplata zdravstvenog osiguranja


CENA KARTE ZA PUTNIKE KOJI KORISTE SAMO USLUGU PREVOZA:
iz Beograda – 75 eur – povratna karta, 55 eur – jedan pravac. Deca do 10 g. 65 eur. povratna karta.  45 eur – jedan pravac.
iz Niša – 65 eur – povratna karta, 50 eur – jedan pravac. Deca do 10 g. 60 – povratna karta, 45 eur – jedan pravac.

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja TA”Banbus” usaglašeni sa YUTA standardima

Leave a Reply