VILA PAGIDAS

Lokacija: 
Vila Pagidas – Hanioti– je smeštena u centru mesta  Hanioti, koje je od  Soluna udaljeno nekih 110km. Vila je na  oko 50 metara od glavnog trga u šetačkoj zoni koja je tokom leta zatvroena za vozila.

Plaža:
Od peščane plaže vila Pagidas je udaljena oko 200m. Ležaljke i suncobrani na plaži se dodatno doplaćuju.

Sadržaj: 
U sklopu objekta postoji recepcija  i  na svakom spratu se nalazi prostor za odlaganje stvari pri dolasku ili odlasku sa dve sofe i televizorom gde putnici mogu provesti slobodno vreme na dan dolaska ,odnosno odlaska. Vila poseduje i parking koji se nalazi iza vile Pagidas. U neposrednoj blizini ima dosta restorana, kafića,raznih prodavnica i mini marketa.

Sobe:
U sklopu vile u ponudi su dvokrevteni i četvorokrevetni studiji. Dvokrevetni studiji sadrže dva standardna ležaja ili francuski ležaj, SAT TV i klima uređaj. Kuhinja je u potpunosti opremljena posuđem za dve osobe, aspiratorom, rešoom sa dve ringle i frižiderom. U kupatilu postoj i fen za kosu. Svi studiji imaju terasu ili balkon.
Četvorokrevetni studiji se sastoje od spavaćeg dela u kome se nalaze dva standard ležaja ili francuski ležaj , SAT TV i klima uređaj, i dnevno-kuhinjskog dela u kome su dva standardna ležaja. Spavaći deo nije fizički odvojen vratima, već samo pregradnim zidom. U sklopu studija je i kuhinja koja je u potpunosti opremljena posuđem za četiri osobe, aspiratorom, rešoom sa dve ringle i frižiderom. Svaki putnik dobija po jedan mali i jedan veliki peškir. U kupatilu postoj i fen za kosu. Svi studiji imaju terasu ili balkon.

Usluga:
Osnovna usluga je najam.

Napomena:
Vila Pagidas je kompletno renovirana 2014.godine.Obzirom da se nalazi u malo bučnijoj zoni preporučuje se svima onima koji žele dinamičniji odmor.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA :
-najam izabranog smeštaja na bazi 10 noćenja
-usluge predstavnika organizatora aranžmana ili ino-partnera na destinaciji
-troškove organizacije i vođenja aranžmana

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA :
– Prevoz
-međunarodno zdravstveno osiguranje
-održavanje higijene smeštajnih jedinica tokom boravka kao i sredstva za higijenu
-fakultativne izlete i ulaznice
-boravišnu taksu u Grčkoj, koja se naplaćuje od 01.01.2018. i koja trenutno iznosi : : privatan smeštaj – 0.5€, hoteli 1*i 2* – 0.5€, hoteli 3* – 1,5 €, hoteli 4* – 3€, hoteli 5* – 4€ .Plaćanje boravišne takse se vrši na recepciji hotela ili apartmana (dnevno po sobi )

POPUSTI:
deca od 0 – 2 godine besplatno u pratnji dve punoplatežne osobe (nemaju krevet)
-deca od 2 – 12 godina u pratnji dve punoplatežne osobe borave besplatno (nemaju krevet)
-deca od 2 – 12 godina popust 50% na cenu iz tabele u pratnji dve punoplatežne osobe na sopstvenom ležaju

NAPOMENA : U četvorokrevetnom i dupleks apartmanu, deca ne ostvaruju popust ukoliko koriste ležaj.

DOPLATE:
-za 1/1 sobu 80 % od cene aranžmana za 1/2 sobu
-za klima uređaj – 4 do 7 € dnevno po smeštajnoj jedinici (odnosi se za smeštajne objekte koji poseduju klima uređaj, a korišćenje nije uključeno u cenu) – doplata se vrši na licu mesta

NAČINI PLAĆANJA: – plaćanje po srednjem kursu NBS gotovinski – avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put. – čekovima građana do 6 mesečnih rata

Leave a Reply